Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Match ball Νο1


Match ball Νο1 
Την πρώτη από τις πέντε ευκαιρίες για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:00, Novasports1). Πάντελιτς ετοιμάζει για την επίθεση ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον Τζεμπούρ να είναι η έκπληξη.

Να ξεμπερδεύουν από σήμερα ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, που θα έχει πιο πολύ το μυαλό του στον επαναληπτικό της Τετάρτης για το Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ,


να πάρουν και με τη «βούλα» το φετινό πρωτάθλημα και να επιστρέψουν θριαμβευτές στον Πειραιά. Στην άκρη του μυαλού των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού υπάρχει και η εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, στο ίδιο γήπεδο, οπότε το κίνητρο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού μάλιστα υπάρχει ένα ακόμα, μια και αυτό θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα τους. Πάρντο, Μανιάτης, Χολέμπας, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ουρτάδο, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ριέρα και Μιραλάς θα κρεμάσουν φέτος το πρώτο μετάλλιο πρωταθλητή γύρω από τον λαιμό τους.

«Αιχμή» ο Πάντελιτς

Σύστημα ο Βαλβέρδε δεν αλλάζει ούτε με …σφαίρες, οπότε στο κλασικό του 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτη και Χολέμπας στα άκρα της άμυνα, με τους Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο σέντερ μπακ. Σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος νιώσει ενοχλήσεις ή κούραση θα χρησιμοποιηθεί ο Ποτουρίδης στη θέση του. Στα χαφ, αν δεν ξεκινήσει ο Ιμπαγάσα, βασικοί θα είναι Ντουντού και Μοντεστό, ενώ οι Φουστέρ, Ζαϊρί και Ρόμενταλ θα συνθέσουν την τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πάντελιτς. Ο Βαλβέρδε σκέφτεται και την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ για την επίθεση, αλλά ο Σέρβος είναι το φαβορί. Eκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μιραλάς, Ριέρα, Τοροσίδης και ο τραυματίας Μπράβο.

Μεγάλη λίστα

Ένα «καράβι» ονόματα έχει στη μεταγραφική του λίστα ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει καλοκαιριού. Ο Ισπανός περιμένει να ολοκληρωθεί και τυπικά η κατάκτηση του τίτλου, ώστε να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να σχεδιάσουν την ομάδα του… αύριο. Βέβαια προέχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των οποίων τα συμβόλαιο λήγουν, αλλά και αυτοί που θα αποχωρήσουν, ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ και από εκεί και πέρα να γίνουν κινήσεις για απόκτηση παικτών.

Ο Σάντσες της Βαλανσιέν, οι Ζοκορά και Ρομαρίκ από της Σεβίλλη, αλλά και οι «μικροί» λατινοαμερικανοί που είχε παρακολουθήσει ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσουν τον πρόεδρο και τον τεχνικό της ομάδας. Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται το ραντεβού με τον μάνατζερ του Μιραλάς, με τις περιπτώσεις των Μάχο και Οτσόα να ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου