Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Πράσινος» για πάντα!

 
troktiko    «Πράσινος» για πάντα!
Βύντρα… 2014! Ο Λουκάς Βύντρα είπε το «ναι» σε συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός … ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή αμυντικό για την επόμενη τριετία…
Από την στιγμή που ήθελαν και οι δύο να ανανεωθεί η συνεργασία τους ήταν πραγματική πολύ δύσκολο να χαλάσει κάτι. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιβραβεύσει τον Λούκα Βύντρα και να διατηρήσει στις τάξεις του


ένα σημαντικό «εργαλείο» και ο διεθνής αμυντικός να κλείσει δεκαετία και… βάλε με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Παρά την αρχική διαφορά είχαμε τονίσει ότι υπάρχει σιγουριά για το ευτυχές κλείσιμο της υπόθεσης και σήμερα το… σίριαλ τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Βύντρα συναντήθηκε με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γόντικα, είπε το «ναι» στην εξαιρετική πρόταση των 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους και με μια λιτή ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκά Βύντρα για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου