Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Φρέιτας, αμφίβολος ο Μπουμσόνγκ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το πρωί ο Κάρλος Φρέιτας προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο οριστικοποιήθηκε μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα.

Τέλος ο Φρέιτας, αμφίβολος ο Μπουμσόνγκ

Ο Πορτογάλος είχε μεταβεί στα γραφεία προκειμένου να διευθετήσει κάποια ζητήματα και να ολοκληρώσει τη λύση της συνεργασίας του με τους «πράσινους». Πλέον στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή. Το όνομα του Γιάννη Σαμαρά παίζει δυνατά, αν και ο ίδιος το σκέφτεται πολύ... Πάντως, πιέζεται από μέλη του ΔΣ να αναλάβει. Οι πρωταθλητές θα


κοιτάξουν σίγουρα κι άλλες περιπτώσεις και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μέχρι τα μέσα Φλεβάρη.
Στα αγωνιστικά, ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ δεν γυμνάστηκε την Δευτέρα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε θεραπεία, αφού οι ενοχλήσεις στη γάμπα συνεχίστηκαν. Οπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή του στο ματς με την «Ενωση» θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα και ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία γκρούπ. Στη συνέχεια όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε με περιορισμούς σε μικρό χώρο. Οι Σεϊταρίδης και Γκαρσία υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Τζόρβας απουσίασε λόγω ίωσης.

Τέλος, ο Λουκάς Βύντρα θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βύντρα θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου