Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τον έδιωξαν από το σχολείο λόγω εμφάνισης


ΔΕΙΤΕ: Το μεγαλόσωμο μαθητή που προκάλεσε αντιδράσεις

Όταν οι μαθητές του «Petersfield School» αντίκρισαν το νέο συμμαθητή τους δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο 14χρονος Prince Summerfield έχει σωματική διάπλαση και παρουσιαστικό που παραπέμπει σε άτομο που είναι πάνω των είκοσι. Η εμφάνισή του ήταν και ο λόγος να το διώξουν από το σχολείο, αφού οι καθηγητές είχαν υποψίες ότι είναι μια δεκαετία πιο μεγάλος!

«Όταν το ρωτήσαμε για την ημερομηνία γέννησής του, είπε ότι ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 1986, αλλά μετά διόρθωσε τον εαυτό του και είπε ότι ήταν του 1996. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν είχε γεννηθεί το 1986, μοιάζει περισσότερο για 24χρονος παρά για 14χρονος. Πιστεύω ότι με παραπλάνησαν», είπε ο διευθυντής του σχολείο για το θέμα που προέκυψε.

Το σχολείο έδιωξε τον Prince με ένα συνοδευτικό γράμμα για τη μητέρα του. Εκεί της εξηγούσαν ότι φοβούνταν ότι ο γιος της είναι κίνδυνος για τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία ήθελαν να προστατέψουν. Φυσικά, η μητέρα δεν άφησε το θέμα έτσι και αμέσως προσκόμισε στο σχολείο ένα σωρό έγγραφα που αποδείκνυαν ότι ο γιος της ήταν ανήλικος.

«Αν αυτά που ισχυρίζονται στο σχολείο του ήταν αληθινά, τότε θα πρέπει να τον έκανα όταν ήμουν πέντε χρονών. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι του συμπεριφέρθηκαν έτσι», λέει εξοργισμένη η μητέρα του, ενώ ο πατριός του συμπλήρωσε ότι πιθανότατα θα κινηθούν νομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου