Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο ληστής με το σημείωμα έπεσε σε ταμία που δεν «μασάει»...

Όταν… ξεμένει από χρήματα, κάνει την επανεμφάνισή του ο άγνωστος ληστής που έχει χτυπήσει ως τώρα τέσσερις τράπεζες στη Λάρισα, δείχνοντας στους ταμίες σημειώματα, στα οποία γράφει ότι τάχα έχει μαζί του εκρηκτικά! Όμως, η τελευταία του απόπειρα απέτυχε, γιατί η ταμίας δεν τον πήρε στα…


...σοβαρά!

Ο άγνωστος δράστης αποπειράθηκε να βγάλει «μεροκάματο», χτυπώντας για δεύτερη φορά την ίδια τράπεζα, το υποκατάστημα της Πειραιώς στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, που είχε ληστέψει και τον Αύγουστο. Όπως κάθε φορά, περίμενε στην ουρά παριστάνοντας τον πελάτη και, όταν έφτασε στο γκισέ, έδειξε στην υπάλληλο ένα σημείωμα που έγραφε ότι κρατάει χειροβομβίδα. Όμως, εκείνη δεν… «τσίμπησε» και αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, με αποτέλεσμα εκείνος να τραπεί σε φυγή!

Από το ίδιο υποκατάστημα είχε αρπάξει περίπου 6.000 ευρώ στις 13 Αυγούστου, δείχνοντας ένα πανομοιότυπο σημείωμα, που ανέφερε ότι είχε πάνω του βόμβα. Μόλις τρεις ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου, χτύπησε και το υποκατάστημα της Eurobank στον ίδιο δρόμο με ένα απειλητικό σημείωμα, που έγραφε ότι είχε βόμβα στην τσάντα του και άρπαξε άλλα 3.830 ευρώ! Η τελευταία επιτυχημένη ληστεία του έγινε στις 10 Ιανουαρίου σε άλλο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, από το οποίο άρπαξε με τον ίδιο τρόπο 5.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συγκρίνουν τώρα τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα των υποκαταστημάτων, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο πρόσωπο που έκανε τις ληστείες-«καρμπόν» στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου