Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Έχασαν την κηδεία του μωρού τους

  Η Michelle Mahoney και ο Matthew Small έμειναν έκπληκτοι όταν έφτασαν στο νεκροταφείο όπου θα κηδευόταν η αγέννητη κόρη τους…
και διαπίστωσαν ότι είχαν ήδη θάψει την μικροσκοπική Angel… χωρίς αυτούς!
Η 24χρονη Michelle έχασε το παιδί όταν ήταν ακόμα στην 32η εβδομάδα. Δυστυχώς όμως για την άτυχη μητέρα θα έπρεπε και πάλι


να υποβληθεί στην δραματική πλέον διαδικασία του φυσιολογικού τοκετού.Το προσωπικό του νοσοκομείου στην Ουαλία πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει το νεαρό ζευγάρι, που έχει ακόμα δυο κόρες, και έτσι κανόνισαν εκείνοι όλες τις διαδικασίες της κηδείας.
Όπως δήλωσε ο 25χρονος Matthew, πατέρας του παιδιού, τους είχαν πει να βρίσκονται στο νεκροταφείο στις 9.30 το πρωί, όμως λόγω της υπερβολικής κίνησης, άργησαν περίπου 10 μόνο λεπτά.
Φτάνοντας στο σημείο με μεγάλη τους έκπληξη είδαν πως είχε ήδη ταφεί το παιδί χωρίς να τους περιμένουν. Το ζευγάρι ήταν απαρηγόρητο. Οι υπεύθυνοι από το νεκροταφείο όταν τους είδαν πανικοβλήθηκαν. Κάλεσαν τότε τον ιερέα για να κάνει εκ νέου μια μικρή τελετή.
«Ήταν όμως πολύ αργά. Θα θέλαμε να είχαμε δει το φέρετρο» λέει ο πατέρας. Από το νοσοκομείο, τους είπαν ότι νόμισαν πως δεν θα παρευρεθούν στην τελετή, όπως πολλά άλλα ζευγάρια κατά το παρελθόν, και γι’ αυτό δεν τους περίμεναν. Τους ζήτησαν συγγνώμη και τους διαβεβαίωσαν πως δεν έγινε επίτηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου