Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στην Τσέλσι ο Τόρες-!Καίνε φανέλες του

Ο Φερνάντο Τόρες θα είναι παίκτης της Τσέλσι πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου καθώς οι «μπλε» πήραν το «οκ» της Λίβερπουλ για να περάσει ο Ισπανός από ιατρικές εξετάσεις.
Οι «κόκκινοι» δέχτηκαν τελικά να πουλήσουν τον Τόρες έναντι 58 εκατ. ευρώ. O Iσπανός θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου (και τρίτη στον κόσμο πίσω από τους Ρονάλντο και Κακά που πήγαν το 2009 στην Ρεάλ) και αναμένεται στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι.

Ο Φερνάντο Τόρες βρίσκεται μια ανάσα από την Τσέλσι έναντι 58 εκατ. ευρώ!

Οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στους όρους του προσωπικού συμβολαίου του παίκτη αλλά αυτό δεν πρόκεται να αποτελέσει πρόβλημα.
Ο Τόρες μετά από τρεισήμισι χρόνια στο «Ανφιλντ» αποχαιρετά την Λίβερπουλ και μετακομίζει στο Λονδίνο.


Η Λίβερπουλ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της: «Η Λίβερπουλ FC επιβεβαιώνει πως συμφώνησε με την Τσέλσι για την πώληση του Φερνάντο Τόρες. Ο παίκτης έχει τώρα την άδεια να μιλήσει με τον σύλλογο του Λονδίνου».

Με τα λεφτά της μεταγραφής του Τόρες η Λίβερπουλ έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Νιούκαστλ για τον Αντι Κάρολ καθώς η αρχική της πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ δεν έγινε αποδεκτή από τις «καρακάξες».
Ο Αντι Κάρολ πάει στην Λίβερπουλ και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή Βρετανού παίκτη...
Ο Αντι Κάρολ πάει στην Λίβερπουλ και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή Βρετανού παίκτη...

Η Λίβερπουλ κατάθεσε νέα πρόταση για τον Αγγλο διεθνή επιθετικό που φτάνει τα 41 εκατ. ευρώ και έγινε αποδεκτή από τη Νιούκαστλ όπως ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της:
«Η Νιούκαστλ έκανε δεκτό το αίτημα του Αντι Κάρολ για μεταγραφή. Ο 22χρόνος επιθετικός μιλάει με την Λίβερπουλ για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του».
Συνεπώς ο Κάρολ θα είναι ο παρτενέρ του Λουίς Σουάρεζ στην επίθεση των «κόκκινων» ενώ θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή Βρετανού ποδοσφαιριστή!

Καίνε φανέλες του Τόρες!

Fernando Torres Jersey

Οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν μαζευτεί έξω από το «Μέλγουντ» και καίνε φανέλες με το όνομα του Φερνάντο Τόρες!
Πρωτόγνωρες σκηνές στην Αγγλία! Λόγω της επικείμενης μεταγραφής του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι, οπαδοί της Λίβεπρουλ έχουν μαζευτεί έξω από το «Μέλγουντ», καίνε φανέλες με το όνομά του και φωνάζουν συνθήματα εναντίον του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου