Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (15/1)

Τα 5 πιο δημοφιλή σενάρια sex!!!

Το Top 5 των δημοφιλέστερων σεναρίων σεξ δεν έχει new entries. Πάτα repeat σε παλιοτερες σκηνές και απόλαυσέ τες με μεγαλύτερη ένταση.

Σεξ συμφιλίωσης
Το απολαμβάνεις γιατί τα ιπτάμενα αντικείμενα και τα κοσμητικά επίθετα κάνουν το αίμα σου να βράζει. Μπορεί να μη συμφωνεί μαζί σου ο ειρηνευτής Kofi Annan, αλλά σε υποστηρίζει η Pam Spurr, συγγραφέας του Fabulous Foreplay – The Sex Doctor’s Guide To Teasing And Pleasing Your Lover: «Καθώς καβγαδίζεις, τα επίπεδα της τεστοστερόνης ανεβαίνουν και μαζί παρασύρουν την όρεξή σου για σεξ».


Πάτα repeat: Μπορείς να το ζήσεις ανά πάσα στιγμή λέγοντας ότι το έχεις κάνει με την ξαδέρφη της. Ομως η Siski Green, συγγραφέας του How to Blow Her Mind in Bed, θα σου πει ότι δεν χρειάζεται να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου. «Μπορείς να αφυπνίσεις τις ορμόνες βλέποντας μια ταινία». Και όχι, δεν θα είναι από το ράφι με τα ρομάντζα. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan διαπίστωσαν ότι οι ταινίες τρόμου αυξάνουν κατά 30% το επίπεδο της τεστοστερόνης, ενώ τα ρομάντζα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Σεξ διακοπών
Το απολαμβάνεις γιατί «η αλλαγή περιβάλλοντος ανεβάζει τη λίμπιντο» λέει η κλινική ψυχολόγος Dr. Victoria Wilson και τη συμπληρώνει η Green: «Οι γυναίκες νιώθουν καλύτερα με το σώμα τους στις διακοπές, οπότε δεν επικεντρώνονται στα αρνητικά σημεία και έχουν λιγότερους δισταγμούς».

Πάτα repeat: Τα ταξίδια δεν είναι η μοναδική λύση όταν νιώθεις την ανάγκη για αλλαγή σκηνικού. Αρκεί να κλείσεις τα κινητά σας και να την αποπλανήσεις στο πλησιέστερο ξενοδοχείο. 
«Αφήνοντας πίσω τις ευθύνες για ένα εικοσιτετράωρο θα είστε ξέγνοιαστοι» λέει η Wilson. Και αφού δεν θα βλέπετε τα άπλυτα πιάτα ή τους φακέλους της δουλειάς, θα κάνετε focus ο ένας στον άλλο. Το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι κάποια λεφτά παραπάνω. Ακολούθησε τη συμβουλή της Green και «τόνωσε την αυτοπεποίθησή της, κλείνοντάς της ραντεβού για μανικιούρ». Σύμφωνα με μελέτες που δημοσιεύτηκαν στο The Journal of Sex Research, αυτό θα την κάνει να νιώσει πιο ελκυστική και θα είναι ασυγκράτητη στο κρεβάτι σου.

Σεξ πρώτης φοράς
Το απολαμβάνεις γιατί υπάρχει ο ενθουσιασμός του καινούργιου. «Συγκεντρώνεσαι στο καθήκον και έχεις συντονισμένες όλες σου τις αισθήσεις» εξηγεί η Green. Η Spurr προσθέτει: «Πολλοί άντρες κολλούν σε μια επαναλαμβανόμενη σεξουαλική φόρμουλα. Οταν αυτή ανατρέπεται, ο ενθουσιασμός εμφανίζεται».


Πάτα repeat: «Φέρσου σαν να τη βλέπεις για πρώτη φορά γυμνή και προσέγγισέ τη με νέο τρόπο» λέει η Green. «Δοκίμασε να της κάνεις μασάζ με ένα λάδι». Ή αντί να αγγίζεις τις ερωτογενείς ζώνες της με τα χέρια σου, σημάδεψέ τες με το όπλο σου. «Θες να ξεχάσεις ότι είναι η σύντροφός σου, γι’ αυτό καλό είναι να δοκιμάσεις ένα παιχνίδι ρόλων». Καθώς θα υποδύεστε διαφορετικές προσωπικότητες, θα ανακαλύψετε νέες στάσεις, φρέσκα σενάρια και ανεξερεύνητες σωματικές περιοχές.

Γαμήλιο Σεξ
Το απολαμβάνεις γιατί κάνεις το όνειρό της πραγματικότητα. Από τη μέρα που η Barbie της γνώρισε τον Ken, αυτή ήταν η φαντασίωσή της. Τώρα τη ζει δίπλα σου, νιώθοντας πιο όμορφη από ποτέ και έχοντας πιει το λιγότερο δέκα ποτήρια σαμπάνια. «Τη μέρα του γάμου της, η ορμόνη ντοπαμίνη, που σχετίζεται με την καλή διάθεση, φτάνει στα ύψη» παρατηρεί η Spurr. «Προσπαθεί λοιπόν να σου ανταποδώσει λίγη χαρά».


Πάτα repeat: Το πρώτο βήμα είναι να της θυμίσεις εκείνη τη βραδιά. Ακολούθησε τη συμβουλή της σεξοθεραπεύτριας Gloria Brame και «βάλε να παίζει το τραγούδι του γάμου σας». Οι ορμόνες σας θα κάνουν πάρτι, καθώς θα μοιράζεστε την ίδια έντονη ανάμνηση». Επειτα, εκμεταλλεύσου την ευαισθησία της και ερέθισέ τη με σωματική επαφή. Η Spurr σου προτείνει να βάλεις το κεφάλι σου στο λαιμό της και να τη φιλήσεις.

Σεξ χωρισμού
Το απολαμβάνεις γιατί σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, πριν διαλυθεί η σχέση, οι αυξομειώσεις των ορμονών στο αντρικό σπέρμα εντείνουν τη γυναικεία γονιμότητα. Πρόκειται για υποσυνείδητη διαδικασία που ενεργοποιείται στην προσπάθεια να μη μείνει ανεκμετάλλευτη και η τελευταία πιθανότητα εγκυμοσύνης. Υπάρχει βέβαια και η εξήγηση της ψυχολογίας που σου μεταφέρει η Green: «Ο ένας θέλει να αφήσει στον άλλο τις καλύτερες εντυπώσεις».


Πάτα repeat: Προφανώς και δεν θες μαζί με το σεξ του χωρισμού να θυμηθείς τα χιλιόμετρα που περπάτησες χωρίς λόγο, τους τόνους αλκοόλ που κατανάλωσες και το πιάσιμο από τον ύπνο στον διθέσιο καναπέ του κολλητού σου για να την ξεπεράσεις. Γι’ αυτό ξαναμπές στο ίδιο mood ακολουθώντας την απλή συμβουλή του βελονιστή Anton Michael Rocke (www.aculift.co.uk): «Αναψε ένα αρωματικό κερί. Το γιασεμί είναι γνωστό για την τόνωση της λίμπιντο και ακόμη και οι συμβατικοί γιατροί το αποδέχονται ως τονωτικό του ορμονικού συστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου