Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κορίτσια βασάνισαν ανελέητα 17χρονη

Έσβησαν τσιγάρα στο πρόσωπό της, της έριξαν χημικά στα μάτια, την πάτησαν με τα παπούτσια στο κεφάλι και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη.

Η 17χρονη κοπέλα από τη Βρετανία, που βλέπετε στη φωτογραφία, έπεσε θύμα αδίστακτης συμμορίας κοριτσιών και τώρα, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.

Η κατά ένα χρόνο μικρότερη αρχηγός της συμμορίας Σαμπρίνα Μπάρμπερ βασάνιζε τη Ναόμι Μόρισον για 90 ολόκληρα λεπτά. Περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε, η 17χρονη είπε χαρακτηριστικά ότι τα μέλη της συμμορίας την πατούσαν στο πρόσωπο, απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν, ενώ τα σημάδια από τα παπούτσια τους είναι ακόμα ορατά.

Η σοκαριστική φωτογραφία της κοπέλας μετά την επίθεση δημοσιεύτηκε έπειτα από έγκριση του ίδιου του θύματος γιατί πιστεύει ότι θα πρέπει να τη δουν όλοι οι γονείς για να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους.

Η κοπέλα της συμμορίας καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης και ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που είδε τέτοια βιαιότητα σε παιδί τόσο μικρής ηλικίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου