Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Εκείνος νεκρός, το σπίτι του σε άθλια κατάσταση


ΔΕΙΤΕ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί

Ο David Jordan βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία και τα αδέρφια του δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα σε τι περιβάλλον ζούσε ο συγγενής τους! Μάλιστα, αυτό που βρήκαν ήταν τόσο αποκρουστικό, τόσο στην όψη, όσο και στη μυρωδιά που η αστυνομία συμβούλεψε τους συγγενείς του να μην μπουν στο σπίτι του νεκρού.




«Δε μπορούσαμε να πιστέψουμε σε τι κατάσταση ήταν. Ο David πάντα έμοιαζε να είναι εντάξει και δε θα μπορούσαμε ποτέ να υποπτευτούμε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Όταν πηγαίναμε να τον πάρουμε, ποτέ δεν μας άφηνε να μπούμε μέσα. Μας περίμενε στη γωνία. Τώρα ξέρουμε γιατί», είπε ένας εκ των αδερφών του Jordan, ύστερα από την είσοδό του στο σπίτι.

Η κουζίνα του άντρα ήταν γεμάτη με κουτιά από πίτσες, ενώ οι τοίχοι είχαν γίνει μαύροι από τη βρωμιά. Παρομοίως, το μπάνιο ήταν γεμάτο με σκουπίδια, ενώ σε όλο το σπίτι υπήρχαν πεταμένα κουτάκια από μπύρες. Ο άντρας είχε πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ είχε και κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, είχε περάσει και κάποιο καιρό στη φυλακή για μια υπόθεση με την πρώην φίλη του.

Το πτώμα του βρετανού άντρα βρέθηκε, όταν χτύπησε ο συναγερμός των γειτόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου