Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Να κάνει κωλο-Τούμπα!

Ο Τρεζόρ Λούα Λούα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Δικέφαλου επιβεβαίωσαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Κονγκολέζου επιθετικού, ο οποίος είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κογκολέζος κυνηγός αγωνίζεται στην Ομόνοια αυτό το διάστημα και, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί, ο μάνατζέρ του τον έχει προτείνει στον «δικέφαλο του Βορρά». Με τους Θεσσαλονικείς να βλέπουν στο πρόσωπό του μία δοκιμασμένη λύση, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σίγουρα θα πρέπει να του πιστωθεί ένα διάστημα μέχρι να ανακαλύψει όλα τα μπαράκια στη συμπρωτεύουσα, αλλά αυτό είναι θέμα που μπορεί να υπάρξει ανοχή από την πλευρά της διοίκησης…

Ο 30χρονος άσος αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην κυπριακή Ομόνοια, παρόλα αυτά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω και κάποιων τραυματισμών. Η επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα θα ήταν μία καλή προοπτική για τον ίδιο, λόγω και του ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ.

Να γεμίσει η Τούμπα και να κάνει καμία από τις περίφημες κωλοτούμπες του, αφού εκτός από ικανός επιθετικός, που πολλές φορές θέλει μία μπάλα μόνος του, είναι και σόουμαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου