Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

“Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω”

Με την όρεξη θα μείνουν Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι και όποιοι άλλοι ορέγονται τον Σισέ με την φανέλα διαφόρων ομάδων ανά την Ευρώπη. Ο Γάλλος άσσος του Παναθηναϊκού που έχει γίνει επικοινωνιακά “μήλον της έριδος” για αρκετούς μεγάλους συλλόγους της Γηραιάς Ηπείρου, δηλώνει δεμένος με το τριφύλλι (έχει χτυπήσει και το τατού) και αποφασισμένος να μείνει στα πράσινα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τον Παναθηναϊκό και με το όνομα του Σισέ να συζητείται έντονα, ο Γάλλος στράικερ μιλώντας σε συμπαίκτες του αναφέρει ότι “δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω ειδικά τον Ιανουάριο”. Ο Σισέ θα ολοκληρώσει την σεζόν με τον Παναθηναϊκό, καθώς και από την ΠΑΕ όποτε ερωτώνται απαντούν μονότονα το ίδιο πράγμα “δεν πωλείται και δεν συζητάμε καμία πρόταση για παραχώρηση του”.

Με αυτά τα δεδομένα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα το θέμα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, καθώς μέσα σε περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας θα πρέπει στην ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουν τα βαριά συμβόλαια που θέλουν και μπορούν να κρατήσουν στην Παιανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου