Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Περιμένει την Μπέρμιγχαμ για Μίτσελ

Μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ την απάντηση της Μπέρμιγχαμ για τον δανεισμό του Μίτσελ.

Στην Ενωση αισιοδοξούν πως η απάντηση της αγγλικής ομάδας για τον εξάμηνο δανεισμό του Ισπανικού αμυντικού χαφ θα είναι θετική.


Περιμένει την Μπέρμιγχαμ για Μίτσελ

Η μεταγραφή του Μίτσελ δεν πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη» αλλά στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά για το «ναι» των Αγγλων στην παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ.

Η άμεση επαφή που έχει ο τεχνικός της Ενωσης με τον Μίτσελ, η ευκαιρία που του δίνει να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο και να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο φαίνεται πως είναι ικανές προϋποθέσεις για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Γιον Φιόλουσον που βρίσκεται από την Δευτέρα στην Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη (12/1) να προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ.

Την Δευτέρα προπονήθηκε με τους παίκτες που δεν έπαιξαν στις Σέρρες και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα για τις ικανότητες του Ισλανδού στόπερ στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, καθώς ο Φιόλουσον θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα έως και την Παρασκευή.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η ΑΕΚ αναζητά επιθετικό για να καλύψει το κενό του Ραφίκ Τζιμπούρ και αριστερό μπακ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΑΕΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Αντόνιο Ροντρίγκεζ Λούνα, του 19χρονου εξελίξιμου μπακ της Σεβίλλης που είναι ένα από τα «παιδιά» που ανέδειξε ο Χιμένεθ από τις ακαδημίες των Ανδαλουσιανών.

Η Ενωση ψάχνει για παίκτες από το εξωτερικό καθώς στην εγχώρια αγορά για οποία περίπτωση ενδιαφέρεται «πέφτει» στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση μπορεί να κλείσουν τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Αυτό αποδείχτηκε στην περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη και πολύ πιθανώς να συμβεί και με τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου