Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Νέες απεργίες την επόμενη εβδομάδα


Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία

Νέες κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει για την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για τις αλλαγές που προωθεί στο πλέγμα των αστικών συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 10/1/2011, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών στο μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου, όπως ανακοίνωσαν, να πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στο τραμ, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις τους.

Το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της στάσης εργασίας και μισή ώρα μετά τη λήξη της τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα είναι στη διάθεση των επιβατών, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποσυρθούν και να επανακυκλοφορήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου