Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ευρώ και μπλουζάκια για Σπανούλη (;)


Οι ώρες περνάνε και η επιστροφή του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού πλησιάζει... Ηδη, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το τι ετοιμάζουν οι οπαδοί των «πράσινων», ωστόσο τα πάντα διαψεύδονται κατηγορηματικά από τους οργανωμένους συνδέσμους.


Ευρώ και μπλουζάκια για Σπανούλη (;)
Η φημολογία λοιπόν αναφέρει ότι οι οπαδοί έχουν αρχίσει να τυπώνουν χαρτονομίσματα των 500 και των 200 ευρώ με το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ λέγεται πως ένα απο τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα έχει φτάσει και στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού που έχουν ενημερωθεί για το τι πρόκειται να συμβεί.

Επίσης, άλλη πληροφορία αναφέρει πως υπάρχει η πρόθεση να τυπωθούν μπλουζάκια με το πρόσωπο του Σπανούλη και το έμβλημα του ευρώ, θέλοντας έτσι να καταδείξουν την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του καλοκαιριού.

Το μόνο που είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν φτιάξει διάφορα πανό κατά του Σπανούλη, αλλά και συνθήματα με υβριστικό περιεχόμενο.

Ολα αυτά είναι γνωστά στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, ενώ και ο διεθνής γκαρντ είναι προετοιμασμένος για τα όσα θα αντιμετωπίσει.
Ας ελπίσουμε πάντως πως όλα θα κυλήσουν ομαλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου