Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στήριξη Πατέρα σε Πολέμη

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα είχε την Πέμπτη (13/1) ο Αδαμάντιος Πολέμης, στο γραφείο του πρώτου στο Κολωνάκι, προκειμένου να συζητήσουν πρώτα απʼ όλα το θέμα πιθανής ανάληψης της προεδρίας από τον Πολέμη.

Στήριξη Πατέρα σε Πολέμη

Κάτι που είχε προτείνει άλλωστε και στην προ εβδομάδων αποχώρησή του ο Πατέρας, «χρίζοντας» ως ιδανικό διάδοχό του τον Ελληνα εφοπλιστή.


Στο ραντεβού, ο Πατέρας τόνισε προς τον Πολέμη ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί και πως θα τον βοηθήσει με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο προσκήνιο. Οσον αφορά δε το θέμα των χρημάτων, ο Πατέρας έδειξε διατεθειμένος να συμμετάσχει οικονομικά με το ποσοστό που του αναλογεί σε μελλοντικές αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.
Από εκεί και πέρα, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για τα θέματα της «κοινής γραμμής πλεύσης» όλων των μετόχων προκειμένου να αφήσουν πίσω όσα έγιναν στο παρελθόν και να εξηγήσουν στον κόσμο της ομάδας τα τωρινά δεδομένα, προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος τουλάχιστον να μη βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο της πτώχευσης.
Κάποιες άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι μετά το ραντεβού τους υπήρξε κι επαφή του Πολέμη με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος του τόνισε πως και ο ίδιος σκοπεύει να τον βοηθήσει σε ότι χρειαστεί.
Ο επόμενος μέτοχος με τον οποίο ο Πολέμης θα επιχειρήσει να μιλήσει το επόμενο διάστημα είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, γνωρίζοντας βεβαίως ότι οι σχέσεις του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Νικόλα Πατέρα δεν είναι καθόλου καλές. Κι αυτό αν μη τι άλλο δυσκολεύει πολύ την όποια πιθανότητα σύμπλευσης όλων των μετόχων στη νέα προσπάθεια.
Στο μεταξύ, χθες έληγε θεωρητικά (το θέμα είναι καθαρά τυπικό) η προθεσμία υποβολής των μελών του νέου ΔΣ που θα προκύψει από την επικείμενη ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά μόνον ο Ανδρεας Βγενόπουλος γνωστοποίησε τα δύο μέλη που προτείνει.
Το πρώτο είναι ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και το δεύτερο η πρώην κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Μαίρη Λομβέρδου, η οποία θα πάρει τη θέση του Γιώργου Κουλούρη. Από εκεί και πέρα, μόνο σίγουρο θεωρείται ότι ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει στη θέση του μέλους του ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου