Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Εξαγριωμένοι αλλοδαποί πετάνε πέτρες και βρίζουν τους οδηγούς!

Συνέβη και αυτό! Αλλοδαποί νόμιμοι παρακαλώ προφανώς με τις διαδικασίες εξπρές της κυβέρνησης και των ΜΚΟ, πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου Κρήτης και έβριζαν σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας για την...

«τσιγκουνιά» των Ελλήνων που τους δίνουν λίγα χρήματα στα φανάρια.

Δεν φτάνει που ήρθαν παράνομοι, που περιθάλπονται τζάμπα εις βάρος των Ελλήνων, που τους αφήνει το κράτος να πουλάνε ότι θέλουν και όπου θέλουν χωρίς να πληρώνουν φόρους, που ταΐζονται τσάμπα στα συσσίτια... τώρα προπηλακίζουν τον Έλληνα που δεν τους δίνει λεφτά πλέον στα φανάρια, απειλώντας ότι θα μας σπάσουν τα αυτοκίνητα!

Ετοιμαστείτε από ότι φαίνεται εκτός από μαφία των νυχτερινών μαγαζιών, του τζόγου και της πορνείας, να έχουμε σε λίγο καιρό και μαφία των...αυτοκινητόδρομων. Αν πληρώνεις κάτι θα περνάς αλλιώς θα σου σπάμε το αυτοκίνητο παρακάτω! Διαβάστε:

"Συνέβη και αυτό! Οικονομικοί μετανάστες πετούσαν πέτρες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και έβριζαν σ’ ένδειξη διαμαρτυρίας για την «τσιγκουνιά» των Ελλήνων και τις πενταροδεκάρες που τους δίνουν στα φανάρια.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες οπότε και αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι ανέφεραν ότι νεαροί μετανάστες πετούσαν πέτρες στο οδόστρωμα με κίνδυνο να προκληθούν ζημιές.

Περιπολικό έσπευσε στο σημείο και πράγματι αστυνομικοί εντόπισαν τους νεαρούς, εκ των οποίων μάλιστα ένας κρατούσε μία πέτρα στο χέρι.

Τους προσήγαγαν στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νόμιμοι στην Ελλάδα.

Όταν ρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν θυμωμένοι και γιατί πετούσαν πέτρες, οι νεαροί μετανάστες «ξέσπασαν».

Οι αστυνομικοί έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν τους άκουσαν να διαμαρτύρονται για το λιγοστό «μεροκάματο» που βγάζουν από τα φανάρια.

«Δεν είναι κατάσταση αυτή. Δουλεύουμε όλη μέρα στα φανάρια, σας καθαρίζουμε τα τζάμια και τελικά δεν μαζεύουμε ούτε πέντε ευρώ την ημέρα. Εμείς πώς θα ζήσουμε; Τι θα φάμε;» φώναζαν εξοργισμένοι. «Θα φύγουμε. Εδώ δεν μπορούμε να ζήσουμε».

Το θέμα είναι εμείς πως θα ζήσουμε με όλους εσάς!

1 σχόλιο: