Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Γαμπρός 110 ετών!!!

Γιατρικό για τη μοναξιά του, αναζητά στο πρόσωπο μιας γυναίκας, ένας Μαλαισιανός 110 ετών.
Ο Άχμαντ Μοχάμαντ Ίσα, που είναι σχεδόν τυφλός και έχει προβλήματα ακοής, είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Utusan Malaysia ότι θέλει να παντρευτεί «για να γιατρέψει τη μοναξιά του». Και σε λίγες ημέρες η ευχή του πραγματοποιήθηκε αφού δύο γυναίκες προσφέρθηκαν να τον παντρευτούν. Οι υποψήφιες, ηλικίας 82 και 70 ετών , δήλωσαν ότι θα ήθελαν να τον παντρευτούν αφού και οι δύο είναι χήρες πολλά χρόνια.
Ο Ίσα έχει παντρευτεί πέντε φορές. Οι τέσσερις από τις συζύγους του πέθαναν ενώ από την πέμπτη πήρε διαζύγιο. Έχει πέντε παιδιά, 20 εγγόνια και 40 δισέγγονα.
Η ιστορία του συγκίνησε τη Σάνα Άχμαντ, 82 ετών, μητέρα εννέα παιδιών, η οποία ζει μόνη τα τελευταία 30 χρόνια, μετά το θάνατο του συζύγου της. Η εφημερίδα έγραψε ότι η 82χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον Ίσα επειδή της θυμίζει τον άντρα της. Θα έχει όμως ανταγωνισμό αφού άλλη μια χήρα, η 70χρονη Ζαϊνάμπ Σάλεχ, δήλωσε ότι είναι πρόθυμη να εγκατασταθεί στην Κέντα, την πατρίδα του υπεραιωνόβιου γαμπρού. «Η μοναξιά μπορεί να είναι οδυνηρή. Εάν δεχτεί, είμαι πρόθυμη να μείνω μαζί του», είπε η Ζαϊνάμπ η οποία έχει οκτώ παιδιά ηλικίας από 30 έως 53 ετών. «Τα παιδιά μου δεν το ξέρουν αλλά ελπίζω ότι θα το δεχτούν. Θέλω ένα σύντροφο για να μιλάω και να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου», πρόσθεσε η γυναίκα.
Ο Ίσα ζει με την κόρη του, την 64χρονη Φάτιμα. Είπε στην εφημερίδα ότι σκοπεύει να δωρίσει ένα αυτοκίνητο στη νύφη. «Δεν έχει σημασία ποια θα είναι, αρκεί να μπορεί να μου μαγειρέψει ρύζι και κάρυ», κατέληξε ο υποψήφιος γαμπρός, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου