Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

"Δεν ασχολούμαστε με τον Σισέ"


Ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν Λουίς Τριόντ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον Σισέ μιας και έχει ήδη παίκτες στη θέση της επίθεσης.

Οι δηλώσεις του Τριόντ στο Novasports:Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σισέ;
"Οχι, όχι.  Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Γαλλία οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να πουν κάτι για το σύλλογο. Εμείς ενδιαφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει στη Γαλλία, τον Κέβιν Γκαμέιρο και όχι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής μας.

Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μοιάζουν στον Σισέ, όμως ο Γκαμέιρο είναι βραχύσωμος, ταχύς, ντριπλέρ και παίζει και πίσω από τους επιθετικούς. Έχουμε τον Ντιαπατέ, τον Μοντέστ, τον Μαζού, έχουμε στην ομάδα παίκτες σαν το Σισέ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τον Γκαμέιρο, δεύτερη προτεραιότητα τον Γκαμέιρο και τρίτη προτεραιότητα τον... Γκαμέιρο".
Αν δεν προκύψει κάτι με τον Γκαμέιρο τι θα γίνει;

"Θα κρατήσω τα λεφτά μου για την επόμενη χρονιά".

Είχατε επαφές με τον Παναθηναϊκό;

"Δεν είχα καμία επαφή, ούτε έχω μιλήσει με το Σισέ. Τον έχω από κοντά δυο-τρεις φορές όταν έπαιζε στην Μαρσέιγ και την Οσέρ, αλλά δεν έχω καν τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όχι για μας αυτή τη στιγμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου