Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έβγαλε τη σφαίρα με ένα ...φτέρνισμα!

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στην Ιταλία, όπου ένας άντρας, 28 ετών, κατάφερε να αποβάλλει τη σφαίρα που του είχε καρφωθεί στο κεφάλι...με ένα φτέρνισμα!

Ο Darco Sangermano, είχε τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, από πυροβολισμό, με αποτέλεσμα η σφαίρα να εισέλθει στο κρανίο του από τη δεξιά πλευρά, πίσω από την κόγχη του ματιού και συγκεκριμένα στη ρινική κοιλότητα.Προς μεγάλη έκπληξη όμως των ιατρών, η σφαίρα δεν προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον 28χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αιμορραγία.

Καθώς περίμενε να τον εξετάσουν οι γιατροί, ο νεαρός άντρας φτερνίστηκε και εξαιτίας της ισχυρής πίεσης, η σφαίρα πετάχτηκε από το δεξί του ρουθούνι!

''Η σφαίρα έσπασε το κόκκαλο του κροτάφου του, και από τη σύγκρουση η ορμή της μειώθηκε με αποτέλεσμα να μην ''χτυπήσει'' το μάτι, απλά να το ακουμπήσει.'' δήλωσε ο Δρ. Guglielmo Ramieri, που εξέτασε τον νεαρό.

Ο Sangermano, υπεβλήθη σε επέμβαση ώστε να απομακρυνθούν τα θραύσματα της σφαίρας και ευτυχώς πλέον η υγεία του δεν κινδυνεύει, ενώ η όρασή του θα αποκατασταθεί πλήρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου