Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Υπάλληλος της FIAT Παζαρόπουλος, μάζεψε τις εισπράξεις τις εταιρείας και εξαφανίστηκε

Ανήσυχοι πελάτες της Fiat Παζαρόπουλος που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 40, σπεύδουν να ενημερωθούν για την τύχη των παραγγελιών τους


Το θέμα ξεκίνησε όταν από την Δευτέρα 10/1/11 πελάτες της Fiat Παζαρόπουλος ενημερώνονται από τους ανθρώπους της εταιρείας ότι υπάλληλος – πωλητής της εταιρείας Fiat Παζαρόπουλος..
εξαφανίστηκε αφήνοντας ακάλυπτη μερίδα των πελατών της εταιρείας. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φαίνεται να έχει εισπράξει μεγάλα ποσά από πελάτες χωρίς να τα έχει αποδώσει στα ταμία της εταιρείας. Επιπλέον ο συγκεκριμένος υπάλληλος της εταιρείας είχε παραλάβει παλιά αυτοκίνητα πελατών που προορίζονταν να αγορασθούν από την εταιρεία ως μέρος της συμφωνίας για την αγορά των νέων αυτοκινήτων από τους πελάτες.

Προς το παρόν η εταιρεία συλλέγει όλα τα στοιχεία και δεν έχει προβεί σε επίσημη δήλωση. Πελάτες της εταιρείας Fiat Παζαρόπουλος ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς οι άνθρωποι της εταιρείας δεν αναγνωρίζουν την είσπραξη προκαταβολών, την ολική εξόφληση των αυτοκινήτων και την παραλαβή των παλιών αυτοκινήτων των πελατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου