Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Πολιορκία στο πούλμαν της ΑΕΛ (vid)


Συγκεκριμένα 300 οπαδοί των βυσσινί περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο και με την άφιξη του πούλμαν στις 2 τα ξημερώματα, άρχισαν να πετούν πέτρες, αβγά και γιαούρτια, σπάζοντας κάποια τζάμια στο πλάι, ενώ έσπευσαν να ανάψουν φωτιές, μπρος και πίσω από το όχημα προκειμένου να το ακινητοποιήσουν.

Οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής έμειναν εγκλωβισμένοι μέχρι τις 6 το πρωί (τέσσερις ώρες), όταν οι θερμόαιμοι οπαδοί μετρίασαν την οργή τους και τους άφησαν να κατέβουν. Λίγο νωρίτερα πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας είχε προσπαθήσει να κατέβει από του πούλμαν, προσπάθεια που δεν είχε αίσιο τέλος καθώς αντιμετώπισε το μένος των οπαδών.

Η ατμόσφαιρα ωστόσο άρχισε από νωρίς να μυρίζει μπαρούτι καθώς κατά τη διάρκεια της στάσης της αποστολής στην Εθνική για φαγητό, 10 οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν φραστικά στους παίκτες φανερώνοντας την αγανάκτησή τους για τη νέα κάκιστη εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη διοίκηση υπάρχει πλέον έντονη δυσαρέσκεια για τον Άντερσεν ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πηλαδάκη στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

* Ο απεγνωσμένος διάλογος του Νίκου Νταμπίζα με τους εξαγριωμένους οπαδούς

Νταμπίζας
Ανέβηκε από ligomilitos. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου