Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος το ''50-50'' για τον Σάκη Μπουλά!
Γιατί δεν υπέγραψε το συμβόλαιο με το Μεγάλο Κανάλι;

Αν και στην αρχή είχε συμφωνηθεί να ξεκινήσουν και πάλι τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς ''50-50'', η άρνηση του Σάκη Μπουλά να υπογράψει το συμβόλαιο που του παρουσίασε το κανάλι δημιουργεί αναταρραχές στο Mega. Ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε οριστικά την πόρτα στο Mega, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα ''Espresso'', δεν τον συμφέρει να υπογράψει.

''Δεν με συμφέρει να υπογράψω το συμβόλαιο που μου προτείνουν. Όσοι συμφωνήσουμε, πρέπει να μην κάνουμε διαφημίσεις για όσο καιρό προβάλλεται η σειρά. Παράλληλα, όμως, υποχρεούμεθα να διαφημίζουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι. Επίσης δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν δεν ίσχυε'', είπε.

''Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε σε εκπομπές χωρίς να έχουμε πάρει άδεια από τον σταθμό. Αν εγώ, για παράδειγμα θελήσω να πάω στη Μενεγάκη για να διαφημίσω τις εμφανίσεις μου στην ''Ακτή Πειραιώς'', δεν μπορώ να το κάνω δίχως την άδεια του Mega. Προδωπικά δεν θέλω να εξαρτώμαι από κανέναν. Αν και από την εταιρεία παραγωγής με την οποία συνεργαζόμαστε μας είπαν ότι υπαναχώρησαν σε κάποια πράγματα τα στελέχη του καναλιού, κάποια άλλα δεν τα έχουν πάρει πίσω'', υπογραμμίζει.

''Στην αρχή μας είπαν ότι τα επετειακά επεισόδια θα ήταν εννέα και στη συνέχεια έγιναν δεκαπέντε. Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους όρους που έχουν θέσει δεν με ενδιαφέρει να υπογράψω. Είναι ένα θέατρο που παραλόγου από κάποια σκοτεινά μυαλά που θέλουν να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη, ενώ τα πράγματα είναι απλά. Όλα αυτά που θέλουν να υπογράψουμε στις δέκα σελίδες ισχύουν μονομερώς'', τονίσε ο γνωστός ηθοποιός.

''Εννοώ ότι το κανάλι έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση, ενώ εμείς όχι. Αν εμείς δεν είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε στο πλατό γυρίσματα για κάποιο λόγο, όπως χτύπα ξύλο, αν έχουμε πρόβλημα υγείας ή πάθουμε κάποιο ατύχημα, εγώ θα πρέπει να αποζημιώσω το κανάλι, ενώ το κανάλι μπορεί να με αντικαταστήσει και συγχρόνως να μου ζητήσει να καταβάλλω ως πονική ρήτρα το κόστος όλης της σειράς'', εξηεί ο Σάκης Μπουλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου