Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (30/12)

Manual … για καλό σεξ

Πολλές φορές οι γυναίκες τείνουν να αγχώνονται με τη διαδικασία του σεξ και με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ευχαριστήσουν το έτερον ήμισυ.
Σύμφωνα με ειδικούς σεξολόγους τα πράγματα είναι απλά αρκεί να ακολουθείτε πάντα το πάθος σας αρχικά, αλλά και μερικά βήματα που θα τον ξετρελάνουν…

Πάρε πρωτοβουλία: Σκέψου πόσες ήταν οι φορές που η πρωτοβουλία του να κάνετε σεξ ήταν δικιά σου. Μάλλον λίγες ή και καμία! Στους άνδρες αρέσει να βλέπουν που και που ότι τους θέλετε πολύ.
Φίλησέ τον και αλλού εκτός από το στόμα: Τα φιλιά σου μην τα κρατάς αποκλειστικά για τα χείλια του, υπάρχουν και άλλα μέρη που θέλουν φροντίδα. Ειδικά, ένα συγκεκριμένο μέρος πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή σου!
Βγάλε όλα σου τα ρούχα: Άσε τις ντροπές και γδύσου. Βγάλε τα ρούχα, άφησε τα φώτα ανοιχτά και σταμάτα να ανησυχείς για τα κιλά σου. Αν θες να κρατήσεις κάτι, ας είναι οι γόβες σου!
Εκφράσου ελεύθερα: Το βουβό σεξ είναι πλέον πασέ! Οι σέξι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά πως ακόμα και οι πιο περίεργοι θόρυβοι μπορούν να γίνουν το τελειότερο προκαταρκτικό στον έρωτα.
Περιποιήσου τη μικρή περιοχή: Μπορεί να είναι ενοχλητική ή και επίπονη αλλά η σωστή αποτρίχωση του σώματος και της μικρής σου περιοχής, κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσει να βαίνει καλώς η ερωτική σας ζωή.
Κοίτα τον στα μάτια: Άφησέ τον να σε βλέπει την ώρα του σεξ και μην αποφεύγεις την οπτική σας επαφή. Θα τον κάνει τούρμπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου