Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Θύμα ληστών ο «Ζοτς»

Tα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν αρκούντως... δυσάρεστα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς ληστές διέρρηξαν το σπίτι του τεχνικού του Παναθηναϊκού και άρπαξαν μια Πόρσε από το γκαράζ αλλά και κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ληστές διέρρηξαν το σπίτι του προπονητή των «πρασίνων» στο Παλαιό Ψυχικό, με τη... λεία τους να ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ο «Ζοτς» διασκέδαζε -εκτός οικείας- με φίλους του μετά το νικηφόρο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στο σπίτι του δεν βρισκόταν κανείς.

Στον προαύλιο χώρο του σπιτιού υπήρχε παρκαρισμένη μία Πόρσε (τελευταίο μοντέλο την οποία είχε παραλάβει πρόσφατα και η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200.000 ευρώ).

Οι ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα, αφαίρεσαν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ και μετρητά ύψους 45.000 ευρώ, ενώ κατάφεραν να βρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να διαφύγουν με αυτό....

Πάντως το αυτοκίνητο δεν είναι δύσκολο να βρεθεί καθώς δεν κυκλοφορούν πολλά στην Αθήνα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έσπευσαν να βρεθούν κοντά του για να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου