Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Συμφώνησε με τη Citroen o Raikkonen


Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες

Έγκυρες πληροφορίες του βρετανικού Τύπου αναφέρουν ότι ο Kimi Raikkonen βρίσκεται πλέον πολύ σε συμφωνία με τη γαλλική Citroen για τη νέα αγωνιστική χρονιά που έρχεται, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

Τους τελευταίους μήνες, κυκλοφορούν μία σειρά από φήμες σχετικά με το μέλλον του πρώην Πρωταθλητή της Formula 1, οι οποίες τον ήθελαν αρχικά να επιστρέφει στις πίστες, ενώ στη συνέχεια τον έφερναν στην Ford και μάλιστα δίπλα στον Ken Block. Αρχικά, το ενδιαφέρον του για επιστροφή στη Formula 1 και συγκεκριμένα στη Renault, «πάγωσε» μετά από τη διαρροή των επαφών στον Τύπο, με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να υπογράψει στο τέλος συμφωνία με τον Ρώσο Vitaly Petrov.

Πιο πρόσφατα, ο Raikkonen συζήτησε και με τη Ford, με το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με την Monster WRT να είναι υπαρκτό, αλλά η επιθυμία του ήταν να παραμείνει στις τάξεις της Citroen. Κάτι, όμως, που δεν έκρυψε από την άλλη πλευρά και ο επικεφαλής της Citroen Racing, Olivier Quesnel. Όμως, αυτό που είχε τονίσει ο τελευταίος, ήταν η απαραίτητη παρουσία ισχυρών χορηγών για να στηρίξουν την προσπάθεια. Έτσι, σήμερα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, επικαλούνται δηλώσεις υψηλά ιστάμενων στη γαλλική ομάδα, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Φινλανδός συμφώνησε με τη Citroen και πως θα συνεχίσει στην Junior Team και το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου