Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ..........ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ........

Οι γιορτές πλησιάζουν και σίγουρα θέλεις αυτές τις μέρες να το ρίξεις λίγο έξω. Να βγεις με τους φίλους, την οικογένειά σου ή τον σύντροφό σου και να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, χωρίς να δώσετε μια περιουσία! Το TLIFE έψαξε για εσένα και βρήκε τις καλύτερες τιμές στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Λόγω οικονομικής κρίσης, οι τιμές στα νυχτερινά κέντρα δεν έχουν αυξηθεί πολύ και το λεγόμενο double dot των περασμένων χρόνων αρχίζει να γίνεται παρελθόν. Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μπορείς να πάρεις τους δικούς σου ανθρώπους και να κάνεις ρεβεγιόν στα μπουζούκια, χωρίς τύψεις.
Δες όλες τις μεγάλες πίστες και το πώς έχουν διαμορφωθεί οι τιμές τους ενόψει των εορτών:
Caramela με Γιώργο Τσαλίκη από 33 ευρώ το άτομο
Ο Γιώργος Τσαλίκης πρωταγωνιστεί σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν η Έλενα Μεταξά, ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου. Τις παραμονές και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης ποτού θα είναι στα 130 ευρώ τα 4 άτομα και 70 ευρώ το μπουκάλι κρασί, ανά 2 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο bar θα είναι στα 15 ευρώ. Λ. Συγγρού 165, Ν. Σμύρνη.
Ακρόαμα με Σπυράκο - Πάζη από 33 ευρώ το άτομο

Σπύρος Σπυράκος και Χρήστος Πάζης ενώνουν το διαφορετικό τους ηχόχρωμα σε ένα πρόγραμμα ποτ πουρί. Τους πλαισιώνουν οι Αγγελική Δάρρα, Έλενα Τζαβάρα, Θάνος Γαλάτης. Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η τιμή φιάλης στα 4 άτομα είναι 130 ευρώ και 10 ευρώ η είσοδος με ποτό. Eλ. Βενιζέλου 235, Ν. Σμύρνη.
Έμπατη North με Αντύπα, Μερκούρη και Ίμβριο από 35 ευρώ το άτομο
Αντύπας, Πέτρος Ίμβριος και Ειρήνη Μερκούρη σε ένα δυνατό λαϊκό-χορευτικό πρόγραμμα, με πολύ κέφι και τραγούδι. Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι 140 ευρώ η απλή και 160 ευρώ η special στα τέσσερα άτομα, 70 ευρώ το κρασί στα δύο άτομα και 10 με 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Ενώ, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι τιμές είναι στα 160 ευρώ η απλή και 190 ευρώ η special φιάλη για 4 άτομα, 90 ευρώ το κρασί ανα 2 άτομα και 10 με 15 ευρώ, το ποτό στο bar. Κόμβος Βαρυμπόμπης, Κηφισιά.
VIP Σκυλάδικο με Στέλιο Διονυσίου από 35 ευρώ το άτομο

Ο Στέλιος Διονυσίου επιστρέφει δυναμικά στη νύχτα και ηγείται της γνωστής ομάδας του αφτεράδικου που αποτελείται από τους Γιώργο Μαρίνη, Έλενα Μπάση και Νίκο Απέργη. Για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, η τιμή της φιάλης είναι 140 ευρώ η απλή και 150 η special ανά 4 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Λ. Συγγρού 338.
Vox με Δέσποινα Bανδή από 40 ευρώ το άτομο
H Δέσποινα Βανδή συναντάει τον Πάνο Καλίδη και την Ελισάβετ Σπανού σε ένα πρόγραμμα που θα κινηθεί ανάμεσα σε ποπ-ροκ και λαϊκή διάθεση. Πιστή στην υπόσχεσή της να μην αυξήσει τις τιμές, ώστε να συνεχίζει ο κόσμος να βγαίνει παρά την κρίση η Δέσποινα Βανδή προσφέρει ένα από τα πιο προσιτά πακέτα διασκέδασης για τις γιορτές. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης θα είναι στα 160 ευρώ ανά 4 άτομα, 80 ευρώ το μπουκάλι κρασί ανά 2 και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Ιερά Οδός 1.
Posidonio με Πάνο Κιάμο από 40 ευρώ το άτομο

O Πάνος Κιάμος αφιερώνει τα μεγάλα σουξέ του στο φανατικό του κοινό και κρατά ζωντανό το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης ανα 4 άτομα είναι στα 160 ευρώ, 80 ευρώ το μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό.
Polis Star με Πανταζή - Δημητρίου από 40 ευρώ το άτομο


O Λευτέρης Πανταζής συναντάει την αγαπημένη του Άντζελα Δημητρίου σε ένα από τα πιο cult προγράμματα της Αθήνας. Την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης είναι 160 ευρώ η απλή και 190 ευρώ η special ανά 4 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό. Ενώ, παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για το ρεβεγιόν, οι τιμές είναι στα 170 ευρώ η απλή και 200 ευρώ η special φιάλη ανά 4 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Π. Ράλλη 18.
Fix με Οικονομόπουλο - Νίνο από 40 ευρώ το άτομο

Χτυποκάρδια θα προκαλέσουν στις θαυμάστριες τους ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Νίνο που θα κάνουν νεανικό-ανεβαστικό πρόγραμμα μέχρι το πρωί. Μαζί τους ο Ιωακείμ Φωκάς. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης ανά 4 άτομα είναι 160 ευρώ και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Λεωφ. Συγγρού 116, Φιξ.
Ιερά Θέα με Σφακιανάκη από 43 ευρώ το άτομο

Ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει για το σκληροπυρηνικό κοινό του με φόντο την Ακρόπολη. Μαζί του η Εύα Μιλλή, το συγκρότημα “48 Ώρες” και ο Βασίλης Δήμας. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης είναι 170 ανά 4 άτομα, στα 50 ευρώ το άτομο με menu και 15 ευρώ είσοδος με ποτό στο bar. Ιερά Οδός 11.
Anodos με Νατάσα Θεοδωρίδου από 43 ευρώ το άτομο

H Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει δριμύτερη με μια δυνατή ομάδα που θα καλύψει όλα τα μουσικά είδη και αποτελείται από τον Kώστα Μαρτάκη, τον Ηλία Βρεττό και την Ελένη Φουρέιρα! Για τα Χριστούγεννα η τιμή της φιάλης είναι 170 ευρώ ανά 4 άτομα και 80 ευρώ το μπουκάλι κρασί, ανά 2 άτομα. Η είσοδος με ποτό στο bar είναι 20 ευρώ το άτομο. Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38.
Cosmos Stage με Γιάννη Πλούταρχο από 43 ευρώ το άτομο

Ο Γιάννης Πλούταρχος με νέα “Προσωπικά Δεδομένα” θα σε ταξιδέψει σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Μαζί του η Αμαρυλλίς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης θα είναι 170 ευρώ ανά 4 άτομα, 85 ευρώ το κρασί ανά 2 άτομα και 20 ευρώ η είσοδος στο bar με 2 ποτά. Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος.
Theatro Music Hall με Κουρκούλη – Κελεκίδου από 43 ευρώ το άτομο


O Νίκος Κουρκούλης και Κέλυ Κελεκίδου βρίσκονται μαζί στη σκηνή σ' ένα μοναδικό πρόγραμμα με πολύ κέφι και τραγούδι. Μαζί τους ο Κώστας Καραφώτης. Τα Χριστούγεννα η τιμή της φιάλης είναι στα 170 ευρώ ανά 4 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος στο bar με 1 ποτό, 30 ευρώ με 2 ποτά. Την Πρωτοχρονιά η τιμή σε τραπέζι είναι 50 ευρώ το άτομο. Λεωφ. Ποσειδώνος 26-28, Tζιτζιφιές.
Διογένης Studio με Ρέμο – Παπαρίζου από 45 ευρώ το άτομο

Ένα μοναδικό θέαμα με παλιές και νέες τους επιτυχίες, παρουσιάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης δεν έχει αλλάξει και είναι στα 180 ευρώ ανά 4 άτομα και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Λ. Συγγρού 259, Ν. Σμύρνη.

Ιερά Οδός με Μητροπάνο – Ζήνα από 45 ευρώ το άτομο

Το επιτυχημένο λαϊκό δίδυμο, o Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα, επιστρέφει με νέα σύνθεση: τον Λούκα Γιώρκα και την Αντιγόνη Ψυχράμη. Για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης θα είναι 180 ευρώ ανά 4 άτομα στην πλατεία και 170 ευρώ ανά 4 άτομα στο πατάρι. Ενώ, η είσοδος με ποτό στο bar θα είναι στα 15 ευρώ. Ιερά Οδός 18-20.

Fever με Πάριο – Γονίδη από 45 ευρώ το άτομο

Το ερωτικό τραγούδι στην απογείωσή του: O Γιάννης Πάριος και ο Σταμάτης Γονίδης ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η τιμή της φιάλης θα είναι 180 ευρώ ανά 4 άτομα στην πλατεία και 170 ευρώ ανά 4 άτομα στο πατάρι. Είσοδος με ποτό στο bar στα 20 ευρώ το άτομο. Λ. Συγγρού & Λαγουμιτζή 25.
Βοτανικός με Μαζωνάκη από 48 ευρώ το άτομο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το ανατρεπτικό του show “Τα ίσια ανάποδα”. Συμπαρασύρει την αυθεντική Πάολα, τους ευδιάθετους Vegas και τον νεαρό Νικηφόρο από το X-Factor. Τα Χριστούγεννα η τιμή της φιάλης είναι στα 190 ευρώ ανά 4 άτομα η απλή και 220 ευρώ ανά 4 άτομα η special. Tο μπουκάλι κρασί είναι στα 110 ευρώ ανά 2 άτομα και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση.
Αθηνών Αρένα με Βίσση - Ρουβά από 50 ευρώ το άτομο

Δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία, το δίδυμο Βίσση - Ρουβάς επέστρεψε στην πίστα και το show “Face 2 Face” για να μαγέψει το κοινό. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η τιμή είναι 50 ευρώ το άτομο σε τραπέζι με δώρο ένα καλαθάκι λουλούδια ανά 2 άτομα και 20 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. Πειραιώς 166, Γκάζι.
Μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη

Ρόδον Live από 25 ευρώ το άτομο

Ο Θοδωρής Φέρρης, η Μαρία Κώνστα, ο Νίκος Ρωμανός και οι Nο name band κάνουν μια πρόταση που θυμίζει διασκέδαση από τα παλιά και που παρόμοιά της δεν υπάρχει σε καμιά σκηνή της πόλης. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης είναι στα 100 ευρώ τα 4 άτομα, 50 ευρώ το κρασί τα 2 άτομα και 10 η είσοδος με ποτό στο bar. Φρίξου 3, Σφαγεία Θεσσαλονίκη.
Μούσες εν χωρό από 30 ευρώ το άτομο

Ένα “φρέσκο” πρόγραμμα από τον μαέστρο Μιχάλη Τουραντζίδη, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Νίκος Χαλβατζής. Μαζί του η Βασιλική Νταντά, ο Κυριάκος Παπαηλίας, ο Σάκης Βέρρος, η Κατερίνα Γεωργοπούλου και μια ομάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών που γι’ ακόμη μια φορά γράφουν ιστορία στην διασκέδαση της πόλης. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης είναι στα 120 ευρώ ανά 4 άτομα, 60 ευρώ το κρασί στα 2 άτομα και 10 ευρώ η είσοδος με ποτό. Αγγελάκη 25, Θεσσαλονίκη.
Afixi Live με Διονύση Μακρή από 35 ευρώ το άτομο

Ο Διονύσης Μακρής συναντά την Χρύσπα, και μαζί με τους Emigre δημιουργούν το πιο ξεχωριστό σχήμα της Θεσσαλονίκης. Για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης είναι 140 ευρώ τα 4 άτομα, 70 ευρώ το μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος με ποτό στο bar. 26ης Οκτωβρίου, 15, Θεσσαλονίκη.
Fix Live με Καρρά - Κοκκίνου από 43 ευρώ το άτομο

Ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου σ' ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της Θεσσαλονίκης. Μαζί τους η Μαρία Ιακώβου και οι Αλχημιστές. Για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης είναι 170 ευρώ ανά 4 άτομα, 85 ευρώ το μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα και 15 ευρώ η είσοδος στο bar με ποτό. 26ης Οκτωβρίοι 15, Θεσσαλονίκη.

Πύλη Αξιού με Μακρόπουλο από 45 ευρώ το άτομο

Ένα λαϊκό αυθεντικό πρόγραμμα από το Νίκο Μακρόπουλο που έχει αλλάξει τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η τιμή της φιάλης θα είναι στα 175 ευρώ ανά 4 άτομα, 85 ευρώ το κρασί ανά 2 άτομα και 20 η είσοδος με ποτό στο bar.

Καλή διασκέδαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου