Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Πρόστιμο-μαμούθ για εγκατάσταση παγοδρομίου


«Καμπάνα» 1,2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση που το έστησε

Πρόστιμο - μαμούθ, ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ βεβαίωσε η διεύθυνση προσόδων του δήμου Θεσσαλονίκης στην επιχείρηση που έστησε το παγοδρόμιο στην πλατεία Αριστοτέλους, καθώς λειτουργεί χωρίς άδεια.

Παρ’ ότι το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε αρχικά την εγκατάσταση του παγοδρομίου, ύστερα από ένσταση δεύτερου επιχειρηματία δεν υπογράφηκε σύμβαση για τη λειτουργία του και οι εκπρόσωποι του δήμου διαμήνυσαν στους ιδιοκτήτες της εταιρίας ότι δεν πρέπει να το εγκαταστήσουν, την ώρα που αυτοί υποστηρίζουν ότι έχουν καταβάλλει ήδη χρήματα ως προκαταβολή.

Το παγοδρόμιο καταλαμβάνει έκταση δεκάδων τετραγωνικών μέτρων στον χώρο πίσω ακριβώς από το άγαλμα Βενιζέλου στην Αριστοτέλους και η επιχείρηση χαρακτηρίζεται επικερδής, καθώς το αντίτιμο για τη χρήση του παγοδρομίου ανέρχεται στα 8 ευρώ για την πρώτη ώρα και 6 ευρώ για κάθε επόμενη ώρα, ενώ για όσους διαθέτουν δικά τους παγοπέδιλα το κόστος είναι 6 ευρώ την ώρα. Η πίστα του παγοδρομίου καταλαμβάνει έκταση 540 τετραγωνικών μέτρων, οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις 70 μέτρων και ο χώρος της υποδοχής και της ενοικίασης εξοπλισμού 85,5 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου