Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

46χρονη έφαγε 22 κιλά φαγητό σε δυο μέρες!

Ήταν ήδη 292 κιλά αλλά δεν της...έφταναν για να μπει στο βιβλίο Γκίνες. Έτρωγε λοιπόν για δυο μέρες συνέχεια για να τα καταφέρει...

Η 46χρονη γυναίκα ήδη ζυγίζει 292 κιλά, αλλά δεν της αρκεί αυτό και θέλει να μπει στο Βιβλίο Γκίνες των Ρεκόρ ως η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο.


Γι΄ αυτό το λόγο κάθισε στο τραπέζι ανήμερα Χριστούγεννα και έφαγε τόσο όσο θα αρκούσε για να τραφεί μια ολόκληρη οικογένεια.

Eίναι ανύπαντρη μητέρα δύο μικρών παιδιών και είχε μπει στο Γκίνες, το 2007, με αφορμή τη γέννηση της κόρης της ως η παχύτερη μητέρα στον κόσμο: την ώρα του τοκετού ζύγιζε 241 κιλά.

Από τότε παίρνει συνεχώς βάρος, αφού το πάχος είναι …η δουλειά της! Πληρώνεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της, ενώ διατηρεί δική της ιστοσελίδα, στην οποία το κοινό καταθέτει τον οβολό του για να τη βλέπει να τρώει. Η ίδια δηλώνει ότι παρά το πάχος της είναι απολύτως υγιής και προσθέτει ότι όσοι αισθάνονται ένοχοι κάθε φορά που τρώνε είναι τουλάχιστον αστείοι.



Διάβασε το Χριστουγεννιάτικο μενού της Ντόνα Σίμπσον, και ...τρόμαξε!

Δύο γαλοπούλες συνολικού βάρους 11 κιλών

-Δύο μπούτια χοιρινού καραμελωμένου με σφένδαμο βάρους επτά κιλών.

-Ψητές πατάτες βάρους 4,5 κιλών

-Πουρέ πατάτας βάρους 2,2 κιλών

-Καρότα βάρους 2,2 κιλών

-Γλυκό καλαμπόκι βάρους 2,2 κιλών

-Όλα τα παραπάνω με διάφορες εποχικές σάλτσες

-Ενα μεγάλο δίσκο με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα

-Για επιδόρπιο προτίμησε μια δικής της επινόησης σύνθεση: Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε τυρί κρέμα, σαντιγύ, μπισκότα και μαρσμάλοου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου