Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μεταγραφικά δίχτυα στην Ελλάδα


Ποιοι είναι οι εγχώριοι στόχοι του Ολυμπιακού

Με ελληνικό προσανατολισμό αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να αποκτηθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την Superleague που θα ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο των Πειραιωτών.

Στόχος του Μαρινάκη είναι να αποκτηθεί ότι καλύτερο από την εγχώρια αγορά και να τεθούν οι βάσεις για νέα «ερυθρόλευκη» κυριαρχία εντός των συνόρων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει σε βασικό πλάνο την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο, όνομα που παίζει έντονα τις τελευταίες βδομάδες, αφού στο Λιμάνι θέλουν το μπακ-απ του Βασίλη Τοροσίδη αλλά και σε περίπτωση που ο Έλληνας άσος παραχωρηθεί το καλοκαίρι.

Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τους Αρκάδες μόλις στα 19 του και στον Ολυμπιακό σκέφτονται ακόμα και την άμεση απόκτηση του. Αν συμβεί αυτό πάντως, ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στον Αστέρα ως το τέλος της σεζόν και μετά θα κατηφορίσει στον Πειραιά.

Τέλος, ακόμα μια περίπτωση, είναι αυτή του Θοδωρή Βασιλακάκη της Skoda Ξάνθης. Πρόκειται για 22χρονο κεντρικό χαφ που έχει δείξει αξιόλογα στοιχεία και «παίζει» πολύ ψηλά στις μεταγραφικές λίστες των Πειραιωτών.

«Παίζουν» και αυτοί...

Στον Ολυμπιακό πάντως έχουν ψηλά στη λίστα τους και τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, δεξιό μέσο που διαθέτει εξαιρετική κατάρτιση και πολλοί υποστηρίζουν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα «κλειστεί» ενόψει καλοκαιριού από τους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερευνάται και η περίπτωση του 19χρονου Απόστολου Βέλλιου του Ηρακλή, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον «γηραιό», έχει αποδείξει όμως στις λίγες εμφανίσεις ότι διαθέτει το ένστικτο του γκολ και πρόκειται για έναν πολύ καλό και ταλαντούχο επιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου