Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τίτλοι τέλους για το Ράδιο αρβύλα

Τίτλοι τέλους για το Ράδιο αρβύλα

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο αρβύλα». Η απόφαση του Αντώνη Κανάκη να μη σχολιάζει την επόμενη σεζόν με το δημοφιλές -όπως φαίνεται από τα... ραβασάκια της AGB-, σατιρικό, καυστικό και καθόλου comme il faut ύφος του τα της πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής φαίνεται να είναι από την πλευρά του ίδιου και της ομάδας του οριστική.

Ο ΑΝΤ1 έχει κάποιους ενδοιασμούς, λόγω και της οικονομικής κρίσης που πλήττει και το δικό του... ταμείο, ωστόσο ο Αντώνης και το team του έχουν ήδη καταλήξει. Και η απόφασή τους δεν έχει ληφθεί εν βρασμώ. Από την αρχή της σεζόν το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τον Γιάννη Λάτσιο ο δημοφιλής παρουσιαστής ήταν να μειωθούν οι μέρες μετάδοσης από πέντε σε τρεις. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», έρχονται μεγάλες αλλαγές.

Τα νούμερα τηλεθέασης προφανώς κάνουν τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου να κυκλοφορούν με πλατύ χαμόγελο στους διαδρόμους του σταθμού, ωστόσο ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και οι συνεργάτες του δεν έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν την ίδια εκπομπή και την επόμενη σεζόν.

Στέκονται άξια απέναντι στο «Master chef» του Mega, όμως θέλουν να φέρουν αέρα ανανέωσης στην TV γνωρίζοντας καλά ότι ακόμα και το πλέον επιτυχημένο προϊόν έχει ημερομηνία λήξης. Το σημαντικότερο είναι να βγει off προτού το απορρίψει ο τηλεθεατής και κατ’ επέκταση η «μαμά» AGB.

Οι σχέσεις ΑΝΤ1 - Κανάκη είναι άψογες. Σε πρώτη φάση υπάρχει σκέψη την επόμενη σεζόν να γίνει μια εβδομαδιαία εκπομπή που θα είναι ζωντανή και θα προβάλλεται στην prime time του σταθμού. Η πληροφορία έρχεται από την παραγωγή της εκπομπής που -ως γνωστόν- βγαίνει στον αέρα από στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Τα ογδόντα λεπτά που βγαίνουν on air τρεις φορές την εβδομάδα προϋποθέτουν περίπου δέκα ώρες δουλειά από την πλευρά του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος βρίσκεται στο μοντάζ και επιβλέπει όλα τα βίντεο. Αυτό δείχνει να τον έχει κουράσει και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ζητήσει από τον Γιάννη Λάτσιο την επόμενη σεζόν να διαφοροποιηθεί το πλαίσιο συνεργασίας του με τον σταθμό.

Καθώς πρόκειται για επιτυχημένο project, τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήθελαν να πείσουν την παρέα και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να συνεχίσει να εκπέμπει μέσα από το «Ράδιο αρβύλα». Ωστόσο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θ’ αφήσουν στον Κανάκη την... μπάλα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ακουστεί το σενάριο ο Αντώνης Κανάκης να περιμένει την απόφαση του καλού φίλου του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν θα παραμείνει στο Mega, ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από τον Οκτώβριο του 2011.

Ομως κάτι τέτοιο επί του παρόντος μοιάζει με σενάριο φαντασίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν το «Ράδιο αρβύλα» κατεβάζει ρολά στις 20 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου