Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Εντεκα και σήμερα για Μιραλάς!

Το θέμα Μιραλάς πλησιάζει στο τέλος του! Σε εξαιρετικό δρόμο βρίσκονται τόσο οι διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν, όσο και με τον ατζέντη του. Ο Ενροτό, έρχεται στις 14 του μήνα για το... happy end (υπογραφές).

Κέρδισε με το σπαθί του την θέση στην ενδεκάδα και ακόμα πιο παλικαρίσια την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ο πλέον αγαπημένος παίκτης του Ολυμπιακού και δεν υπάρχει φίλος της ομάδας που να μην περιμένει τα ευχάριστα. Και αυτά φυσικά έχουν να κάνουν με την αγορά του ποδοσφαιριστή, από τη Σεντ Ετιέν.

Η διοίκηση των πρωταθλητών έκανε προσεκτικές κινήσεις το τελευταίο διάστημα. Τα βρήκε με τους ατζέντηδες που έτρεχαν την υπόθεση και έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν. Οι επαφές με τους Γάλλους βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και είναι πιθανό να μπορέσουν οι πειραιώτες να μειώσουν την ρήτρα (2,5 εκατομμύρια ευρώ), όπως επιθυμούν. Αυτό συμβαίνει, γιατί είναι διατεθειμένοι να δώσουν μεγάλη προκαταβολή, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό.

Ο Μιραλάς από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, γιατί αναγνωρίζει ότι στο λιμάνι βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό. Πότε θα πέσουν οι υπογραφές; Ο ατζέντης του Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό θα έρθει στην χώρα μας στις 14 του μήνα. Τότε έχει προγραμματιστεί το ραντεβού με τους Πειραιώτες. Εντεκα και σήμερα λοιπόν, για να γίνει και με την… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μιραλάς. Σε αυτό το διάστημα, θα έχουν λογικά ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν. Και το λέμε
αυτό, γιατί άλλος ατζέντης τρέχει το θέμα με την διοίκηση της γαλλικής ομάδας και ο Ενροτό, είναι αυτός που θα συζητήσει τις απαιτήσεις του πελάτη του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου