Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

«Υπέγραψε ο Πουλίδο, κοντά σε 2 Ελληνες» (audio)

«Υπέγραψε ο Πουλίδο, κοντά σε 2 Ελληνες» (audio)Μεταγραφικές αποκαλύψεις από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στον Real FM μιλώντας ως προσκεκλημένος για την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος.


«Έχει υπογράψει ο Πουλίδο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Παίρνουμε 4 πάρα πολύ καλούς παίκτες. Φέρνουμε δύο Ελληνόπουλα, έχουμε κάνει πρόταση σε Ντιοπ, μένει ο Σαβιόλα».
Οι αποκαλύψεις του Μαρινάκη:
Περί Πουλίδο:
«Έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο και αναμένονται κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα από το Μεξικό ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

«Θα αποκτηθούν 4 πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».Για τις μεταγραφές που θα γίνουν:
Για το ό,τι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε δυο Ελληνες:
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε δύο Έλληνες παίκτες», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα είναι ο Φορτούνης και ίσως ο Κονέ, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Καθάριο του Πανθρακικού.
Για Σαβιόλα:
«Ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό».
Περί ανταγωνιστικότητας των ομάδων και για τα πρόσφατα επεισόδια:
«Ο Ολυμπιακός θέλει να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και δυνατοί οι αντίπαλοί του στην Ελλάδα, ώστε να βελτιωθεί και ο ίδιος στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Για τα πρόσφατα επεισόδια σε Τούμπα και Λεωφόρο έχουν ευθύνη και οι διοικήσεις των ΠΑΕ».

Όσον αφορά στις εκλογές για τον Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε αναλυτικά για τις θέσεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», για την ανάγκη έργων και αξιοποίησης του φυσικού πλούτου της πόλης, την καταπολέμηση της ανεργίας με σύγχρονο τρόπο διοίκησης και την αναβάθμιση όχι μόνο του κέντρου αλλά ολόκληρης της πόλης του Πειραιά, σε κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου