Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Tι κάνουν παντρεμένα ζευγάρια σε κλαμπ της Αχαρνών κάθε εβδομάδα;

Tι κάνουν παντρεμένα ζευγάρια σε κλαμπ της Αχαρνών κάθε εβδομάδα;Τι κάνουν; Ό,τι κάνουν πολλά ζευγάρια ανά τον κόσμο – παντρεμένα ή μη – στο Άμστερνταμ, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και αλλού, που επιθυμούν να διευρύνουν τους σεξoυαλικούς ορίζοντες του συζυγικού δεσμού, συναναστρεφόμενα με άλλα ζευγάρια με παρόμοιες επιδιώξεις: ανταλλάσσουν συντρόφους.

Η πρακτική ονομάζεται «swinging» και δηλώνει αυτό ακριβώς που περιγράψαμε παραπάνω: τη σεξoυαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεση του.
Όπως αναφέρει ο εξειδικευμένος ιστότοπος www.swingersclub.gr:
Πολλοί συγχέουν το swinging με την σεξoυαλική ανταλλαγή συζύγων μεταξύ δύο παντρεμένων ζευγαριών (wife swapping). Όμως αρκετοί swingers δεν είναι παντρεμένοι ή μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει να είναι ζευγάρι μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας. Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το $εξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.
Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σεξoυαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων). Η πιο κοινή πρακτική είναι ένα ενήλικο ζευγάρι (άντρας-γυναίκα) να συναντά άλλα ζευγάρια για $εξ και μερικές φορές για προοδευτικά εξελισσόμενες στενές σχέσεις. Εν ολίγοις το swinging αφορά στο να κάνει κάποιος $εξ με άλλους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να πάρει διάφορες μορφές όπως πάρτι-όργιa με ανταλλαγή των συντρόφων ή γκρουπ $εξ. Ακόμη μια παρέα αντρών με μία μόνο γυναίκα ή δύο ζευγάρια που κάνουν ανταλλαγή μεταξύ τους. Επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί κάποιος τον/την σύντροφό του να έχει σεξoυαλική δράση με πολλούς συντρόφους ή άλλος να ψάχνει swingers με διάφορα φετίx για να πραγματοποιήσει φαντασιώσεις.
Το swinging έγινε ευρύτερα γνωστό και αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960, βοηθούμενο από την διαθεσιμότητα καλύτερων αντισυλληπτικών και από μια πιο προοδευτική νοοτροπία γενικότερα. Από δω εξάλλου προέκυψε και η φράση “The Swinging 60′s’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου