Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Φέρνει Κασάμι, κοιτάει και Ρέγες ο Ολυμπιακός

 troktiko







Αρκετά είναι τα «μέτωπα» που κινείται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. Ένα από αυτά είναι και η υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι, η οποία φαίνεται πως είναι αρκετά προχωρημένη και ίσως στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να σημειωθούν εξελίξεις.

Η μεταγραφή μοιάζει να είναι στην τελική της ευθεία, καθώς αναμένεται ο Ελβετός χαφ και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα (γνωστός από τον Βλάντιμιρ Βάις) για να πέσουν οι υπογραφές στο τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του.
Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες συζητούν με τη διοίκηση της Μονακό για την παραμονή του Εντινγκά, όπως έχει εισηγηθεί ο Μίτσελ. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με την πώληση κάποιου «ερυθρόλευκου» παίκτη, τη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Σάμαρης, Μανιάτης, Εντινγκά, Κασάμι και ο Μπουχαλάκης που θα κριθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας από τον Ισπανό προπονητή.
Παράλληλα, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νόρντιν Άμραμπατ είναι πολύ κοντά στους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Μάλιστα, η SportDay υπογραμμίζει ότι δεν είναι σίγουρο ότι τελικά ο Μαροκινός άσος θα έρθει στην Ελλάδα.
Την ίδια ώρα, στην Ισπανία επιμένουν ότι ο Μίτσελ είναι σε ανοιχτή επαφή με τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος είχε ακουστεί και το χειμώνα, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός φέρεται να μην επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλλη (που κατέκτησε φέτος το Europa League) και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όσον αφορά τώρα τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με την υπόθεση του Ισλανδού φορ, παρότι είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να διαθέσει περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του.
Από την πλευρά της, η Χέρενφεϊν αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 9 – 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όμως με υπομονή και «παιχνίδιατακτικής» εκτιμάται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την ισπανική αγορά ακούγονται και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως του Όσκαρ Τρέχο (26 ετών φορ που πήγε τον Γενάρη στην Τουλούζ), του Αγιόθε Πέρεθ (21 ετών επιθετικός της Τενερίφης), του Ντάνι Γκαρσία (24 ετών χαφ της Εϊμπάρ) και του Ρούμπεν Ροσίνα (23 ετών μεσοεπιθετικός της Μπλάκμπερν που φέτος έπαιξε ως δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου