Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η διεθνής έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας αλλάζει όνομα, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή!

 troktiko








“«Αγκαλιάζοντας» τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται φέτος ο Μαραθώνιος της Αθήνας, με την αλλαγή της ονομασίας του σε «Μαραθώνιος Αθήνας. O Αυθεντικός», η Marathon Εxpo 2014 μας υποδέχεται για ακόμα μία χρονιά στο εκθεσιακό 

κεντρο TAE KWON DO στο Φάληρο, από 6 έως 8 Νοεμβρίου 2014, αυτή τη φορά με νέο όνομα, αλλά και με όλα τα μεγάλα της όπλα, τα οποία κάθε χρόνο ευνοούν ολοένα και περισσότερο την ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου στη χώρα μας.” αναφέρεται στην ανακοίνωση!
Στην συνέχεια η ανακοίνωση λέει: “Η Marathon Expo 2014 the Authentic, της οποίας την Παραγωγή θα έχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία «BE BEST», βαδίζει σε μία νέα εποχή, παρουσιάζοντας τη νέα φάση του Αυθεντικού Μαραθωνίου και εντείνοντας την προσπάθεια για εγχώρια και διεθνή αναγνώριση, πάντα μέσω της ποιότητας, της εξέλιξης, της προόδου και πάνω απ’ όλα της αυθεντικότητας που ανέκαθεν τη χαρακτήριζε, αλλά φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρόνια φέρνει στο προσκήνιο.
Η Έκθεση συνεχίζει και φέτος την ανοδική της πορεία όσον αφορά στην προσδοκώμενη επισκεψιμότητα και συμμετοχή, αναμένοντας χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και σύσσωμες όλες τις κορυφαίες εταιρείες των σχετικών κλάδων, οι οποίες θα τιμήσουν το μεγάλο γεγονός με τη συμμετοχή τους, παρουσιάζοντας όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Ο αριθμός – ρεκόρ εκθετών των δύο προηγούμενων ετών αναμένεται αυτή τη χρονιά να αγγίξει επίπεδα θριάμβου, καθώς οι λίγες επιχειρήσεις της αγοράς που δεν είχαν δώσει το παρών έως σήμερα, πλέον είναι αδύνατον να αντισταθούν στην τεράστια αξία και απήχηση της Marathon Expo. Μαζί μ’ αυτές, μία πραγματικά εντυπωσιακή ομάδα χορηγών και ασφαλώς οι ορδές κοινού που πρόκειται να παραστούν είτε ως επισκέπτες είτε ως συμμετέχοντες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έρχονται να συμπληρώσουν το ανυπέρβλητο team ενός σύγχρονου γεγονότος-ορόσημου στη χώρα μας.
Το 2012, το άκουσμα του ονόματος Athens Marathon Expo έφερνε στο μυαλό μας μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες εκθέσεις της χρονιάς. Πέρυσι, στο ίδιο άκουσμα, μιλούσαμε για το απόλυτο αθλητικό event της πρωτεύουσας και ένα μοναδικό εκθεσιακό υπερθέαμα, με πυξίδα του την τεράστια σημασία του κλασικού αθλητισμού και όλων των αξιών που τον συνθέτουν. Φέτος, η “Athens Marathon Expo. The Authentic” είναι όλα αυτά μαζί αλλά και ακόμα περισσότερα. Φέρνει την έννοια της αυθεντικότητας στην…πρώτη γραμμή και πλαισιώνοντας τον Μαραθώνιο της Αθήνας, δοξάζει με τον δικό της τρόπο τη μοναδικότητα της εθνικής μας κληρονομιάς, αξιοποιώντας την για την εκτόξευση του αθλητικού εμπορικού κλάδου στην Ελλάδα!
Athens Marathon Expo 2014… the Authentic
6-8 Νοεμβρίου 2014

Εκθεσιακό Κέντρο Tae Kwon Do, Π. Φάληρο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου