Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ταξίδι γεύσεων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

n
Όταν λάβαμε την πρόσκληση από την Aria Fine Catering και το Island Art and Taste για ένα event που θα παρουσίαζε τις καινούριες τάσεις στο χώρο του food & drink, χαρήκαμε αρχικά για την τοποθεσία. Το Island 

Private House είναι ένας μοναδικός χώρος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά την άνεση της τεχνολογίας με την «πολυτέλεια» της εξοχής. Η ξύλινη επένδυση, o καταπράσινος κήπος, η θέα στο απέραντο γαλάζιο και η μικρή ζεν πισίνα δημιουργούν ένα αναζωογονητικό περιβάλλον, ενώ τα πολύπλευρα facilities και το υπερσύγχρονο σύστημα οπτικοακουστικών μέσων προσφέρουν ένα υψηλό επαγγελματικό προφίλ.
n
Φτάνοντας στο Island Private House, μας υποδέχτηκαν με ένα δροσιστικό welcome drink cocktail, το οποίο έδωσε αμέσως χρώμα σε ένα μάλλον βαρετό απόγευμα Πέμπτης. Η Aria Fine Catering έχει επιμεληθεί μια σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για κάθε τύπο εκδήλωσης, με κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα των πρώτων υλών και τις εξαιρετικές γεύσεις. Έχοντας την τιμή να δοκιμάσουμε ορεκτικά με άρωμα Ελλάδας, δροσερές σαλάτες, εξαίσιες παέλιες, ζουμερό κρέας, φρέσκα θαλασσινά και θεϊκά γλυκά, ταξιδέψαμε γευστικά τη Μεσόγειο, από την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέχρι τα παράλια του Cinque Terre και την ηλιόλουστη Προβηγκία, ενώ τα υπέροχα κρασιά και cocktails μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.
n
Ένα είναι σίγουρο. Η ξεχωριστή τοποθεσία του Island Private House σε συνδυασμό με τη μοναδική γευστική ποικιλία της Aria Fine Catering, αποτελούν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την επιτυχημένη διοργάνωση μιας δεξίωσης, ενός επαγγελματικού meeting, ακόμα και ενός ιδιαίτερου party γενεθλίων που θα μείνει αξέχαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου