Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Την άμεση παραίτηση Κουβέλη ζητά ο Ψαριανός

 troktiko







Την άμεση παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός. «Όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί, θέτοντας την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων…

του κόμματος, μετά το καταστροφικό αποτέλεσμα για τη ΔΗΜΑΡ [στις Ευρωεκλογές]», δήλωσε ο κ. Ψαριανός, στον Βήμα FM.
Πήγαν το κόμμα «στην ίδια κατηγορία με τους Κυνηγούς και κόμματα τύπου Πουλάω Οικόπεδα», σχολίασε ακόμη ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε πως ο ίδιος θα παραμείνει στο κόμμα, αλλά θα συμμετέχει σε όλους τους πυρήνες και τις διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς.
«Έπρεπε ο κ. Κουβέλης να είχε πάρει πρωτοβουλίες για την κεντροαριστερά τότε που είχε 6 με 6,5%, ενώ τώρα που έχει πάει στο 1%, την πρωτοβουλία την έχει ο [Ευάγγελος] Βενιζέλος», ανέφερε.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ότι κάνει εσωτερικές διαπραγματεύσεις για να διασωθεί στην ηγεσία, ενόψει της συνεδρίασης των οργάνων την Παρασκευή, στην οποία ο κ. Ψαριανός μάλλον δεν θα λάβει μέρος.

Συνεχίζοντας, ο κ. Ψαριανός μίλησε για βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που «κάνουν τσίου-τσίου» δίπλα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον των Γιάννη Τσαμουργκέλη, Μαριλένα Κοππά και άλλων προσώπων που πήγαν στη ΔΗΜΑΡ από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος Κουβέλη, όπως οι κ.κ. Χατζησωκράτης, Παπαθεοδώρου και Μαργαρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου