Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Deal με Φινμπόγκασον, την «ψάχνει» με Χίρενφεϊν

Deal με Φινμπόγκασον, την «ψάχνει» με ΧίρενφεϊνΜία εξέλιξη που μπορεί, ενδεχομένως, να χαρακτηριστεί θετική, υπήρξε στο ειδύλλιο του Ολυμπιακού με τον Ισλανδό φορ, Αλφρεντ Φινμπόγκασον με τον οποίο υπάρχει συμφωνία και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Χέρενφειν.

Όπως κυκλοφόρησε το Σάββατο (31/5) στα δημοσιογραφικά γραφεία και δεν διαψεύστηκε από τους «ερυθρόλευκους», ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον στράικερ της Χίρενφεϊν, ωστόσο πρέπει να τα βρει και με την ομάδα. Στόχος που αντικειμενικά έχει πολλές δυσκολίες με δεδομένο πως ο σύλλογος ζητά ένα ποσό που ξεπερνά τα οκτώ εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός, δηλαδή, καλείται να κάνει την υπέρβαση, προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα. Βέβαια, όπως προείπαμε, είναι σημαντικό το γεγονός πως με τη συμφωνία με τον «Φίνμπο» οι «ερυθρόλευκοι» τα ΄χουν βρει τόσο στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου όσο και στις ετήσιες απολαβές.
Από κει και πέρα, σε καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η υπόθυεση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο πολιτογραφημένος Ελβετός που αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και για πολλούς ενδέχεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί άμεσα. Οπερ σημαίνει ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου