Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μπάσιμο της Ιντερ για Μανωλά!ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Ο Κώστας Μανωλάς στο στόχαστρο πολλών ομάδων απο το εξωτερικόΕίναι το πιο hot όνομα στο ρόστερ του Ολυμπιακού όσον αφορά το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την απόκτησή του. Και όσο κυλούν οι μέρες με τις ομάδες να καταρτίζουν τα πλάνα τους για τις κινήσεις τους στο καλοκαιρινό "παζάρι" τόσο θα ανεβαίνει το θέμα. Ο λόγος βεβαίως για τον Κώστα Μανωλά που τις τελευταίες ημέρες "παίζει" πολύ δυνατά το όνομά του στις πορτογαλικές εφημερίδες που τον κατατάσσουν ως Νο1 στόχο της Μπενφίκα για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς τους.


Η Μπενφίκα πέρσι "ψώνισε" στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου από τον Ολυμπιακό αγοράζοντας τον Φέισα έναντι 4 εκατ. ευρώ και φέτος θέλει να συνεχίσει (ελπίζοντας σε μεγαλύτερη επιτυχία στην επιλογή της...) με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό που δύο χρόνια με τα ερυθρόλευκα έχει δείξει πως έχει όλα τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα και στο εξωτερικό. Το θέμα όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να είναι η Μπενφίκα, με την «O Jogo» μάλιστα χθες να τονίζει πως είναι δύσκολο το θέμα λόγω των 10 εκατ. ευρώ, αλλά η Ιντερ!

Ο Μανωλάς έχει τονίσει επανειλημμένως (και το εννοεί) πως θα κάνει ό,τι του πει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε σε αυτόν και τον έφερε στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να θεωρούν πως μπορούν να "σηκώσουν την μπάνκα" για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μετά τα 15 εκατ. ευρώ από τον Μήτρογλου, πουλώντας τον Μανωλά για 10 εκατ. ευρώ. Βεβαίως, και αυτό είναι ξεκάθαρο, στον Ολυμπιακό δεν "καίγονται" για πώληση του Μανωλά. Αν προκύψει όμως κάτι εξαιρετικό δεν θα πουν όχι. Και απ' ό,τι φαίνεται το εξαιρετικό είναι θέμα ημερών ή ακόμη και ωρών για να προκύψει...Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι ζητάει ο Ολυμπιακός για να κάνουν δικό τους τον Ελληνα άσο πριν από το Μουντιάλ έχοντας άλλωστε παρακολουθήσει εκτενώς τον Μανωλά στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Κατά άλλες πληροφορίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν υπάρχουν άνθρωποι της Ιντερ στην Ελλάδα για να προχωρήσουν το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Οπως και να έχει είναι δεδομένο πως παίζεται ένα σκληρό πόκερ για τον Μανωλά, καθώς δεν είναι μόνο η Ιντερ και η Μπενφίκα αλλά και άλλες ομάδες όπως η Νάπολι που τον Γενάρη έκανε πρόταση 8 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε αλλά και η Μονακό!
Ο Μίτσελ θα ήθελε πολύ να έχει στον νέο Ολυμπιακό τον Βύντρα
Ο Μίτσελ θα ήθελε πολύ να έχει στον νέο Ολυμπιακό τον Βύντρα
«Τελειώνει» του Αμραμπατ
Μπορεί σε τουρκικά ΜΜΕ χθες να παρουσιάστηκαν δηλώσεις του Νορντίν Αμραμπατ στις οποίες φέρεται να υποστηρίζει πως θέλει να παραμείνει στη Γαλατάσαραϊ και να προσπάθησει να κερδίσει και πάλι θέση στην ομάδα, όμως η ουσία είναι πως τα πάντα δείχνουν έτοιμα για να ολοκληρωθεί η μεταπήδηση του Μαροκινού από την Τουρκία στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν να έχουν ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους και αυτό που απομένει να μάθουμε είναι κατά πόσον τελικά ισχύουν οι πληροφορίες που μιλούν για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή όντως ο Ολυμπιακός θα αγοράσει τον 27χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό από τη Γαλατά. Το θέμα του Αμραμπατ αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Επιστρέφει για Φινμπόγκασον
Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον έπεσε στο κενό καθώς οι Ολλανδοί θεώρησαν ιδιαίτερα μικρό το ποσό για να μπουν καν σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες. Η διοίκηση της Χίρενφεϊν άλλωστε φημίζεται για τη σκληράδα της στις διαπραγματεύσεις και το γεγονός ότι παρουσιάζεται αμετακίνητη όταν πρόκειται να πουλήσει παίκτη. Παρότι πάντως η πρώτη απόπειρα ήταν αποτυχημένη στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν (αν δεν έχουν ήδη κάνει) δεύτερη ιδιαίτερα βελτιωμένη πρόταση για να πάρουν τον Ισλανδό επιθετικό προσφέροντας μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα 6 εκατ. ευρώ. Βεβαίως στα ολλανδικά δημοσιεύματα καθημερινά τονίζεται ότι η Χίρενφεϊν θέλει από 8 έως 10 εκατ. ευρώ για να δωσει τον παίκτη και δεν βιάζεται μια και ξέρει πως θα έρθουν αρκετές προτάσεις.
Ερχεται το χαρτί για Πουλίδο
Το θέμα του Αλαν Πουλίδο αναμένεται να μπει στην τελική του ευθεία, με τους «ερυθρόλευκους» να αναμένουν από στιγμή σε στιγμή το χαρτί από την ομοσπονδία του Μεξικού όπου θα αναφέρει πως ο νεαρός επιθετικός είναι ελεύθερος και δεν έχει την παραμικρή δέσμευση με την Τίγκρες. Κάτι βεβαίως που άμεσα θα δώσει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ανακοινώσει την απόκτησή του, καθώς όπως έχει τονίσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη βάλει την υπογραφή του στο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο.
«Πάγο» σε Ντιόπ, και πάλι Βύντρα
Ο Μίτσελ πριν από λίγες ημέρες τόνισε πως ο Ντιόπ δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αλλάζοντας τα δεδομένα που είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το ίδιο τόνιζαν και χθες πηγές της ομάδας υποστηρίζοντας πως πλέον δεν ασχολούνται με τον Σενεγαλέζο μέσο, για τον οποίον οι διαπραγματεύσεις που έγιναν δεν είχαν αποτέλεσμα. Βεβαίως δεν πρέπει ακόμη να ξεγράψουμε την υπόθεσή του, καθώς δεν αποκλείεται να γίνεται κίνηση τακτικής από τον Ολυμπιακό για να αναγκάσει Λεβάντε και παίκτη να εναρμονιστούν στα οικονομικά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδας. Την ίδια ώρα πάντως στην Ισπανία επανήλθαν οι πληροφορίες που ανέφεραν πως ο Μίτσελ θα ήθελε πολύ να έχει στον νέο Ολυμπιακό τον Βύντρα που ψάχνεται να επιστρέψει στην Ελλάδα φεύγοντας από τη Λεβάντε.
Διάψευση για Εσιέν
Το όνομα του Εσιέν είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας από μερίδα Τύπου για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» όμως να διαψεύδουν χθες πως ασχολούνται με τον Γκανέζο μέσο. Απο την άλλη ο μάνατζερ του επιθετικού της Βέροιας, Μπεν, ο Γιώργος Κικερίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον 24χρονο στράικερ υποστηρίζοντας πάντως πως «ο Πιέρ Ισά του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τον Μπεν επειδή ασχολείται με τη γαλλική αγορά».
Θέλει πακέτο Εντινγκά - Μαρκάνο
Η υπόθεση της παραμονής του Ιβάν Μαρκάνο και τη νέα χρονιά είναι λίγο πολύ γνωστή εδώ και καιρό για τους "ερυθρόλευκους" που όπως φαίνεται βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και για το θέμα του Ντελβίν Εντινγκά. Ο Αφρικανός μέσος προφανώς και μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στη Μονακό, όμως ξέρει και ο ίδιος πως είναι δύσκολο να βρει θέση στο πανίσχυρο ρόστερ των Γάλλων έχοντας ξεκάθαρα θετική άποψη για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα δείχνουν να έχουν καταφέρει να βρουν φόρμουλα επικοινωνίας με τη Μονακό και αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να κρατήσουν πακέτο τόσο τον Εντινγκά όσο και τον Μαρκάνο. Αυτοί όπως φαίνεται θα είναι και οι μοναδικοί περσινοί δανεικοί παίκτες που θα συνεχίσουν με τα ερυθρόλευκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου