Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Θέμα χρόνου ο ανασχηματισμός

 troktiko







Προ των πυλών βρίσκεται πλέον ο ανασχηματισμός, ο οποίος δεν θα αφορά μόνο στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και στη διοίκηση, τους οργανισμούς και την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος,…

επιβεβαίωσε τα σενάρια που κυκλοφορούν από την επόμενη των ευρωεκλογών, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι κ. κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν χθες μια πρώτη συζήτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών και τα μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προανήγγειλε μια σειρά πολιτικών πρωτοβουλιών, που περιλαμβάνουν και τον ανασχηματισμό, εν ευθέτω χρόνο και όχι αποσπασματικά.
Ο ανασχηματισμός τοποθετείται εντός της επόμενης εβδομάδας, όταν και αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο πρόσωπο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αλλαγές προσώπων θα γίνουν στα υπουργεία αλλά και τους οργανισμούς που ελέγχει το Δημόσιο υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Χρειάζεται μια προετοιμασία γιατί πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κοινοβουλευτικού έργου, και ότι ο ανασχηματισμός δεν θα γίνει με όρους δημοσιογραφικούς, σε δημοσιογραφικό χρόνο, αλλά με όρους πολιτικούς», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου