Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Νάρκωνε τη γυναίκα του, τη βίαζε και το τραβούσε βίντεο!

Νάρκωνε τη γυναίκα του, τη βίαζε και το τραβούσε βίντεο!Σε οχτώ χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή ένας 52χρονος από την Ιντιάνα των ΗΠΑ ο οποίος νάρκωνε τη σύζυγο του, την βίαζε και τραβούσε βίντεο στο κινητό του. Η 36χρονη γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση κατά του πρώην πλέον συζύγου της, όταν ανακάλυψε τα βίντεο και τις φωτογραφίες από τον βιασμό της στο κινητό του τηλέφωνο.Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δεν έχει καμία μνήμη από το συμβάν ούτε φυσικά συναίνεσε ποτέ στην πράξη ή την μαγνητοσκόπησή της. 

Η είδηση έγινε γνωστή από δημοσίευμα της εφημερίδας Huffington Post. Σύμφωνα με το άρθρο, ο δράστης, David Wise, βρέθηκε ένοχος για μια περίπτωση βιασμού και πέντε περιπτώσεις εγκληματικής αποκλίνουσας συμπεριφοράς, κακουργήματα δευτέρου βαθμού που τιμωρούνται συνήθως από με έξι έως 20 χρόνια στη φυλακή. Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η 8ετής φυλάκιση είναι μια πολύ επιεικής ποινή. 

Ο Wise ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του για 12 χρόνια. Χώρισαν το 2009. Στην καταγγελία που έκανε το 2011 και την κατάθεσή της, η γυναίκα είπε ότι είχε ξυπνήσει αρκετές φορές όταν ήταν παντρεμένη με τον Wise και αισθανόταν το σώμα της σαν να έχει «χρησιμοποιηθεί». Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο άνδρας της πρέπει να τη νάρκωνε από το 2005, ενώ ένα βράδυ είχε ξυπνήσει και βρήκε ένα χάπι να διαλύεται στο στόμα της.

Οι μαγνητοσκοπήσεις των επιθέσεων βιασμού, με βάση τις ημερομηνίες καταγραφής του υλικού στο κινητό, συνέβησαν το 2008. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία το 2011 μ' ένα αντίγραφο του βίντεο. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η 36χρονη είπε ότι δεν είχε κάνει καταγγελία νωρίτερα, επειδή δεν ήθελε τα δύο παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, να μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου