Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Ήταν προσχεδιασμένα τα επεισόδια»

 troktikoΣε οργανωμένο σχέδιο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ απέδωσε τα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο στο ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού…


με δηλώσεις του στο «Μετρόπολις» σχολίασε την καθυστερημένη είσοδο των οπαδών του «δικέφαλου», επισημαίνοντας πως η ίδια η ομάδα πρέπει να απομονώσου τα λιγοστά άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια.
«Μου έκανε εντύπωση πως στις 20:10 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν κάνει την είσοδο τους. Θεωρώ πως όλα αυτά που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα είχαν προσχεδιασμένα, διότι την ώρα της εισόδου ένας φίλαθλος πέταξε μια φωτοβολίδα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία έγινε ό,τι έγινε», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου και συνέχισε:
«Δόθηκε η ευκαιρία για τελευταία φορά να γίνουν μετακινήσεις, ατυχώς όπως αποδείχθηκε, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ να απομονώσουν αυτούς τους οπαδούς που δημιουργούν τα επεισόδια. Δεν είναι πολλοί, 50 άτομα είναι, θα μπορέσουν να τους απομονώσουν».
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε το περιστατικό ευκαιρία για να απομονωθούν όσοι δημιουργούν επεισόδια, αλλά και τη στάση που πρέπει να κρατήσει η Πολιτεία απέναντι σε τέτοια γεγονότα.
«Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οι υγιείς φίλαθλοι των συνδέσμων, από τους αλήτες που πάνε στα γήπεδα και μοναδικός τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν επεισόδια. Ορισμένοι από τους οπαδούς ήρθαν από την Θεσσαλονίκη να δημιουργήσουν επεισόδια. Που τον βρήκε τον πυρσό δηλαδή αυτός που τον πέταξε και έγιναν τα επεισόδια;

Ήμασταν έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στην Θύρα 13 υπήρχε πανό που καλωσόριζε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Επειδή την ξέρω την Θύρα 4 από την εποχή που έπαιζα μπάλα, ξέρω πόσο ντόμπροι είναι, ζητώ να διαγράψει αυτούς τους οπαδούς. Ο Μαρινάκης τώρα χαίρεται και βέβαια χαίρεται. Ο ΠΑΟΚ χθες εκτέθηκε από λίγα άτομα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Πολιτεία που πρέπει να επιληφθεί αυτών των γεγονότων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου