Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αλητεία! Δεν δόθηκαν ποτέ τα χρήματα της ομογένειας στην Μυρτώ

 troktiko

Στο «ψυγείο» μέχρι νεώτερας έχουν μπει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο των ομογενών για τη θεραπεία της 17χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, του αγγέλου που έπεσε θύμα…


βάναυσης κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς.
Την ώρα που το κορίτσι δίνει τιτάνια μάχη για να κερδίσει το στοίχημα της αποκατάστασης της υγείας του στο εξειδικευμένο κέντρο Animus, στη Λάρισα, μια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας σχετικά με την τύχη των 131.000 δολαρίων που συγκεντρώθηκαν για λογαριασμό της έχει προκαλέσει ακόμη μία φορά την έντονη οργή και αγανάκτηση της μητέρας της, αλλά και την υπόθεση σε πλήρη αδιέξοδο.

«Τα χρήματα της ομογένειας στον έρανο για την Μυρτώ προορίζονται για το Ίδρυμα της Μητρόπολης Βοστόνης. Στις 13 Μαρτίου το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας αποφάσισε τα χρήματα που έδωσαν οι ομογενείς για το δικό μου το παιδί να καταλήξουν στο ίδρυμα Φιλοξενία της Μητρόπολης Βοστόνης. Φυσικά αν ο μητροπολίτης Μεθόδιος δεχτεί έστω και ένα σεντ, θα κινηθώ νομικά, όχι μόνο εναντίον του, αλλά και κατά όλων όσοι χρησιμοποιούν το όνομα και την περιπέτεια της Μυρτώς για δικό τους όφελος!» ανέφερε φανερά οργισμένη στην «Espresso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου