Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο ΠΑΟΚ στους δρόμους!

Ο Ζήσης Βρύζας αποκάλυψε χθες πως οι διαβεβαιώσεις που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ μιλούν για λύση στο θέμα των χρεών μέχρι το τέλος ΙουνίουΟ ενιαίος ΠΑΟΚ παρέθεσε χθες συνέντευξη Τύπου για το σημερινό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 4.30 μ.μ. στην Καμάρα.


 «Οταν ο ΠΑΟΚ είναι ενωμένος, δεν μπορεί να τον νικήσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Ζήσης Βρύζας που κάλεσε όλους τους φίλους του «δικέφαλου» να δώσουν το «παρών» στη σημερινή κινητοποίηση που θα είναι όπως είπε η πρώτη από όσες θα ακολουθήσουν .
«Ακολουθήσαμε τον δρόμο της υπευθυνότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις, που, παρ' όλο που είχαν ψηφιστεί, δεν βρήκαν αντίκρισμα. Στη συνέχεια πήραμε την πρωτοβουλία να καταγγείλουμε την κατάσταση και φτάνουμε σε ένα σημείο σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ να πρέπει να δώσει μία απάντηση και στην πολιτεία και στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου και την ΕΠΟ. Ανθρωποι καθισμένοι πίσω από ένα γραφείο σταματάνε επενδύσεις και τη διάθεση που έχει ο Ιβάν Σαββίδης για να δώσει θέσεις εργασίας. Ούτε το θέμα των χρεών δεν προχώρησε. Δεν ζητάμε καμία χάρη, ζητάμε να πληρώσουμε, να γίνει το δίκαιο.
Θέλουμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας, την αντίθεση για όλα αυτά τα εμπόδια που μας βάζουν. Ενα από τα σημαντικότερα θέματα είναι η κατασκευή του προπονητικού στη Θέρμη. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αξιοποιήσει να επενδύσει σε έναν βοσκότοπο και δώσει θέσεις εργασίας. Εχουμε βρει πάρα πολλά εμπόδια, αλλά η ψυχή μας θα είναι αύριο στον δρόμο για να δουν ποιοι πραγματικά είμαστε. Ζητάμε ισονομία και δικαιοσύνη. Ελπίζω και εύχομαι αύριο όλοι να είμαστε στην Καμάρα ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση είτε πρόκειται για την πολιτεία είτε για τα θεσμικά πρόσωπα ποδοσφαίρου, ώστε να πιέσουμε για τα δίκαια συμφέροντά μας» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*** Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συλλαλητηρίου, ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί στην Καμάρα και θα στείλει τον δικό του χαιρετισμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη που θα κταλήξει στην Τούμπα. Η σκέψη για γιγαντοοθόνες δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου