Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Καλαμάτα: Αδέρφια βίασαν την 8χρονη ξαδέρφη τους!Ένας 17χρονος κι ένας 15χρονος αποπλάνησαν την ανήλικη ξαδέρφη τους και στη συνέχεια τη βίασαν.

Η αποτρόπαια πράξη συνέβη το καλοκαίρι του 2008. Τα δύο αδέρφια ωστόσο από την αρχή αρνούνται ότι έχουν ασελγήσει στην 8χρονη. Παρόλα αυτά οι ιατρικές εξετάσεις βεβαιώνουν το αντίθετο.

Την Τρίτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό των δύο ανηλίκων από την Καλαμάτα. Αρκετές ήταν οι στιγμές έντασης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Θάρρος", σε σημείο που να χρειασθεί η επέμβαση της Αστυνομίας και η λήψη αυστηρών μέτρων στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Πρωτόδικα, είχαν καταδικασθεί από το Δικαστήριο Ανηλίκων σε 12 και 10 χρόνια αντίστοιχα, με περιορισμό σε σωφρονιστικό κατάστημα.Προχθές, το δικαστήριο ανηλίκων αποφάσισε να μειώσει τις ποινές σε 11 χρόνια για τον 17χρονο και 9 χρόνια για τον 15χρονο.

Έξω από την δικαστική αίθουσα υπήρχε η ίδια ένταση με φίλους του ανήλικου κοριτσιού να επιτίθενται κατά συγγενών των ανήλικων κατηγορούμενων. Η δίκη εξελίχθηκε, πάντως, χωρίς την παρουσία του ανήλικου κοριτσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου