Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Παρακολούθησε" τη δολοφονία της φίλης του μέσω webcam! (vid)

Τη δολοφονία της φίλης του είδε "σε ζωντανή σύνδεση" μέσω κάμερας ένας νεαρός φοιτητής από την Κίνα, την Παρασκευή (15.04). Οι σπουδές της άτυχης φοιτήτριας στο Τορόντο, "τελείωσαν" πριν την ώρα τους, ενώ ο δράστης αγνοείται.

Η Κουίαν Λιου από το Πεκίνο πήγε στον Καναδά για να σπουδάσει. Εκεί διέμενε μόνη της ενώ διατηρούσε σχέση εξ' αποστάσεως με το φίλο της που βρισκόταν στη Κίνα. Το πρωί της Παρασκευής (15.04), το ζευγάρι συνομιλούσε μέσω webcam (κάμερα που βρίσκεται στους υπολογιστές), όταν ξαφνικά η κοπέλα άκουσε την πόρτα να χτυπάει, όπως είπε στο φίλο της.
Στην πόρτα στεκόταν ένας άνδρας που της ζητούσε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο της για κάτι επείγον. Εκείνη του είπε να πάρει τηλέφωνο όταν ξαφνικά της επιτέθηκε και άρχισε να παλεύει μαζί της. Όλα αυτά γίνονταν μπροστά στα έντρομα μάτια του φίλου της, που έβλεπε τα πάντα από τον υπολογιστή του. Η σωματική διαμάχη κράτησε για μερικά λεπτά μέχρι τη στιγμή που ο δράστης είδε την κάμερα και έτσι έκλεισε αμέσως το λάπτοπ.
Όταν ο φίλος της από τη Κίνα κατάφερε τελικά να ενημερώσει έναν γνωστό του στο Τορόντο και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία ήταν πια αργά. Οι αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο υπολογιστής της έλειπε.
Τα αίτια του θανάτου της νεαρής φοιτήτριας δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι αρχές δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Ο νεαρός φίλος της δεν αναγνώρισε τον δράστη ενώ οι άτυχοι γονείς της πήγαν αμέσως στον Καναδά να παραλάβουν τη σωρό της κοπέλας, ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου