Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ξύλο στον Πειραιά!


Ξύλο στον Πειραιά!
Σε αρνητικούς πρωταγωνιστές της 20ής αγωνιστικής στην Α1 πόλο ανδρών αναδείχθηκαν Εθνικός και ΠΑΟΚ που μετά το μεταξύ τους 11-11 στον Πειραιά δημιούργησαν επεισόδιο.
Με νίκες συνέχισαν Πανιώνιος και Βουλιαγμένη.
Την παράσταση έκλεψαν στο «Παπαστράτειο» οι παίκτες του Εθνικού και του ΠΑΟΚ.


Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ αντάλλαξαν και μερικές… ψιλές μετά το τέλος του αγώνα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Οι κυανόελευκοι είχαν τον έλεγχο, εξασφαλίζοντας από το ξεκίνημα μια διαφορά, προηγούμενοι με 6-1 και 10-7 λίγα λεπτά πριν το φινάλε.
Ο Δικέφαλος του Βορρά αντέδρασε και κατάφερε στο διάστημα που απέμενε να φέρει το ματς στα ίσια να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Βογιατζόγλου 16 δεύτερα πριν από το τέλος, δεν ήταν ωστόσο αρκετός για να τον διατηρήσει στο κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.
Με το σφύριγμα της λήξης οι πολίστες ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να τραυματιστούν αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν πήρε διαστάσεις το επεισόδιο. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο πρώην πολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κατρουζανάκης, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 6-1, 0-3, 1-2, 4-5.
Εθνικός (Δημήτρης Μαυρωτάς): Κατρουζανάκης 4, Πετρόχειλος 4, Τέττερης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Κεχαγιάς 1.
ΠΑΟΚ (Μίρο Τρούμπιτς): Κανδιόγλου 2, Ντούλος 2, Κατσουλάκης 2, Βογιατζόγλου 1, Βαχαρέλης 1, Προσινικλής 1, Μυτιληνός 1, Αληχανίδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου