Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ψάχνει παίκτες στο εξωτερικό o ΠAOK


Ψάχνει παίκτες στο εξωτερικό
Πολλά είναι τα πράγματα δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν. Το μπάτζετ δεν έχει καθοριστεί ακόμη, ενώ κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το αν και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα βρεθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά». Όμως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου βρέθηκε με ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό, προκειμένου να έχει πρώτες επαφές με υποψήφιος μεταγραφικούς στόχους.

Με βάση τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτό πως δεν είναι δυνατό να γίνει λόγος για θέσεις και πολύ περισσότερο για ονόματα. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης όμως θέλει να έχει εικόνα όσο το δυνατόν πιο πολλών ποδοσφαιριστών, ώστε όταν αυτά τα ονόματα «πέσουν» στο τραπέζι να έχει διαμορφωμένη άποψη. Από την ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα γι αυτό το ταξίδι, ενώ ο «σβούρας» την Τετάρτη παρακολούθησε την αναμέτρηση Οδυσσέας Αναγέννησης-Εθνικός Φιλιππιάδας για τον δεύτερο όμιλο της Football League 2, όπου και είδε αγωνιζόμενο τον επιθετικό των γηπεδούχων, Βασίλη Τριανταφυλλάκο.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Μάκης Χάβος είδε τα προβλήματα εν όψει του αγώνα με την Κέρκυρα στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, να μειώνονται αφού όλα δείχνουν πως ο Γκαρσία θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Προλαβαίνει ο Γκαρσία

Το πιθανότερο σχήμα στο οποίο καταλήγει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι το 4-2-3-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο, Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα θα βρίσκονται οι Λίνο και ο Ετό με τον Σνάουτσνερ διεκδικούν μια θέση στα δεξιά. Γκαρσία με πιθανότερο παρτενέρ τον Λίνο στα χαφ, με την τριάδα Ελ Ζαρ, Ίβιτς και Βιεϊρίνια να είναι μπροστά τους και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη μοναδικό κλασικό πρωοθημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου