Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ο μέσος της Skoda Ξάνθης σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 26χρονος πήγαινε στη Θεσσαλονίκη για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

Το μοιραίο για τον άτυχο άσο, επήλθε στην περιοχή της Καβάλας όταν σε ένα σημείο του οδοστρώματος με αρκετές στροφές έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να γίνει το δυστύχημα και να κοπεί το "νήμα" της ζωής του.

Ο Αντεφέμι είχε έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Skoda Ξάνθης το 2010, με τη φανέλα της οποίας πρόλαβε να αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια και να σκοράρει 2 φορές. Πριν την ακριτική ομάδα, ο διεθνής χαφ αγωνιζόταν στη γαλλική Μπουλόν, ενώ είχε περάσει και από τις Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χάποελ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χάποελ Τελ Αβίν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιτεντ και Μπέντελ Ινσούρανς.

Με την εθνική Νιγηρίας ήταν τρεις φορές διεθνής, ενώ είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με την Κ-23 και άλλες πέντε και ένα γκολ με την Κ-20.

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλληπητήριά της για τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου